Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

Ο Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ



ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
Ερωτηθείς από δημοσιογράφους ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης να σχολιάσει το θέμα της λαθρομετανάστευσης στην Πάτρα και τις διαστάσεις που έχει πάρει με την ενδεχόμενη εμπλοκή και πολιτικών προσώπων σε αυτό δήλωσε:«Τα σύνορα της χώρας είναι σουρωτήρι και κάποιοι επωφελούνται. Τώρα αν επωφελούνται και λιμενικοί και πολιτικοί από αυτό τότε το έγκλημα είναι διπλό».
********************************
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ EΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ
"Δυστυχώς κάποιοι δεν θέλουν να χυθεί άπλετο φως. Η Εξεταστική Επιτροπή χρειάστηκε δύο και τρεις ημέρες για την απολογία της χορεύτριας και δεν καλούν τον Πρωθυπουργό, που ήταν και αποδέκτης της επιστολής του καθ’ ύλην αρμοδίου φορέα, του Νομάρχη Θεσσαλονίκης, που μέσα στην επιστολή προαναγγέλλει το μέγα σκάνδαλο.Αν δεν κληθεί ο Αγγέλου, αν δεν κληθεί ο Καραμανλής, τότε έχουμε μια πλημμελή παρουσίαση του θέματος.Ο ΛΑ.Ο.Σ. δεν θα συμπράξει στη συντεχνία των δύο άλλων κομμάτων».
************************************
ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ SIEMENS – MAYO.
«Μεγάλη μέρα για την ορθοδοξία και μεγάλη μέρα βεβαίως για την Πάτρα. Μοιραζόμαστε τις προσευχές την επίκληση της εκκλησίας μας για να σωθούμε από όλα αυτά τα δύσκολα που περνάμε αυτή την περίοδο».Ερωτηθείς ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. να σχολιάσει τις τελευταίες δημοσκοπήσεις δήλωσε:«Οι δημοσκοπήσεις όπως γίνονται δεν απηχούν την πραγματικότητα. Οι δημοσκοπήσεις πρέπει να γίνονται στην αγορά, στην πιάτσα, εκεί που η κοινωνία υπάρχει και δρα».Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με δημοσίευμα που συνδέει το σκάνδαλο SIEMENS με την εταιρεία MAYO και πληρωμές προς την Νέα Δημοκρατία δήλωσε: «Ελπίζω να μην επιβεβαιωθούν οι καταγγελίες που είχε κάνει στο παρελθόν ο Κ. Λαλιώτης. Εάν η ΜΑYO είναι όχημα ξεπλύματος μαύρου χρήματος προς την Νέα Δημοκρατία αυτό θα είναι ιδιαίτερα *Λυπηρό για όλους μας».
***********************************
Σημ.skeftomasteellhnika.gr:*Αυτό το "για ΟΛΟΥΣ μας" κ. Πρόεδρε, που κολλάει; ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ !! το καταλαβαίνουμε. Μήπως πήραμε εμείς τίποτα και θα στεναχωρηθούμε; ΑΥΤΟΙ κατακλέψανε τον τόπο, ΔΙΚΟ τους είναι το πρόβλημα και ο...Εισαγγελέας!
αναρτηθηκε απο "ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ" κυριακη 30/11/08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive