Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΖΩΝΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ!

κ.ΔΗΜΟΠΟΥΛΕ, γνήσιε εκφραστή της νεοελληνικής κουλτούρας, θα ήταν προτιμότερο να φορούσες τη ζώνη σου παρά να παριστάνεις τον καταπιεσμένο πολίτη του Ελλαδιστάν. Δηλαδή επειδή γίνονται ληστείες στην περιοχή σου, πρέπει να κυκλοφορείτε όλοι εκεί, χωρίς ζώνη ασφαλείας? Αφού διατείνεσαι ότι θα επιθυμούσες να εφαρμόζεται παντού ο Νόμος, γιατί να μη γίνει η αρχή από σένα? Πρώτα στους άλλους και μετά σε σένα? Και πώς θα ξέρουμε πότε τελείωσαν οι υπόλοιποι για να έρθει η σειρά σου? Αθάνατε νεοέλληνα !!!
Υ.Γ. Το νόμο περί προσωπικών δεδομένων, τον γνωρίζεις? Η δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας χωρίς την άδεια του υποκειμένου, συνιστά κακούργημα... Για ενημέρωση των υπευθύνων του Blog.

"ΑΝΩΝΥΜΟΣ"

Σημ.skeftomasteellhnika.gr: Tώρα φίλε άγνωστε ή έχεις όρεξη, ή είσαι βαλτός, ή δεν κατάλαβες τι διάβασες. Ο ΕΠΩΝΥΜΟΣ πολίτης κ. Δημόπουλος, ΔΕΝ δέχεται ότι δεν φορούσε ζώνη, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ τον αστυνομικό ΕΠΩΝΥΜΩΣ μέσα απο την λαική Δημοκρατική έκφραση που είναι τα blogg. ΠΟΥ βρισκόμαστε να φοβόμαστε να λέμε τα πράγματα με τ`όνομά τους; Το Υ.Γ.σου περιέχει ψήγματα απειλής ή εκφοβισμού; Μιλάς για "Προσωπικά δεδομένα" Τίνος; των απλών πολιτών ή των υψηλά ισταμένων; γιατί εδω υπάρχει ΣΙΓΟΥΡΑ κατηγοριοποίηση και διάκριση των πολιτών μεταξύ προυχώντων και πληβείων, αφού οι καταγγελίες απλών πολιτών αραχνιάζουν στα συρτάρια, ενω των προυχώντων δικαιώνονται αυτομάτως. Αν νομίζεις ότι υπάρχει (λειτουργούσα) "Αρχή προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα", κάνεις λάθος. Υπάρχουν πολυτελέστατα γραφεία (Κηφισίας 1), υπάρχει Πρόεδρος (κ.Γεράρης), υπάρχει πολυπληθέστατο προσωπικό, γενναίες κρατικές επιχορηγήσεις με όλα τα συμφραζόμενα, ατέλειες, αυτοκίνητα, ασφάλεια,τηλέφωνα, γραμματείς και φαρισαίοι, αυτό που ΔΕΝ υπάρχει είναι ΕΡΓΟ. Οπότε στην περίπτωση του αναγνώστη μας κ. Δημόπουλου που ΕΠΩΝΥΜΩΣ καταγγέλει , του blogg μας που ΕΠΩΝΥΜΩΣ λειτουργεί, με όνομα, διεύθυνση και φωτογραφίες παρακαλώ, ο μόνος ΑΝΩΝΥΜΟΣ, είσαι ΕΣΥ.
Οπότε, μάλλον ΕΣΥ θα πρέπει να δώσεις εξηγήσεις.
Και για να μην εκληφθούμε ως ανεύθυνοι, δες την παρακάτω ανάρτηση να διαπιστώσεις και εσύ και ΚΑΠΟΙΟΙ άλλοι, ΠΩΣ η συγκεκριμένη αρχή κοροιδεύει ΟΧΙ μόνο τους πολίτες, αλλά και το εποπτεύοντα την αρχή Υπουργό Δικαιοσύνης. Δες την ανάρτηση και τα ξαναλέμε
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2008/11/blog-post_973.html

2 σχόλια:

  1. Νομιμοποιούμαστε να διαμαρτυρόμαστε και να καταγγέλουμε τους δημόσιους λειτουργούς όταν παραβαίνουν το καθήκον τους και όχι όταν κάνουν καλά τη δουλειά τους αλλά δεν βολεύει εμάς. Τα υπόλοιπα είναι περιττά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΣΡΑΪΛΙΝΟΙ (ΕΒΡΑΙΟΙ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΗΝ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΦΡΙΚΩΔΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΗ ΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ ΕΡΕΒΟΣ .....

    http://makelio.blogspot.com/2008/11/blog-post_1004.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive