Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

ΩΠΑ ! ΠΡΟΕΔΡΕ ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΥΤΟ ΠΑΛΙ ?Οι υιοι του Σιούφα ανέλαβαν δικηγόροι ειπρακτικής εταιρείας που πετάει έξω τον κόσμο με πλειστηριασμούς!


ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!

Συνταξιούχος κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του για ένα χρέος 7.000 ευρώ!
Η δικηγορική ομάδα που έχει αναλάβει το μέρος της εισπρακτικής εταιρείας είναι αυτή των γιων του Δημήτρη Σιούφα, προέδρου της Βουλής.
Ο συνταξιούχος κ. Θ.Γ., ανάμεσα στους χιλιάδες άλλους αυτής της χώρας, ο οποίος προσπαθεί να ζήσει με μια πενιχρότατη σύνταξη και μάλιστα αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, έρχεται αντιμέτωπος με τη μανία των εισπρακτικών εταιρειών, οι οποίεςαπειλούν να του πάρουν ένα διαμέρισμα 71 τετραγωνικών μέτρων, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας…Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Π.θ" Ο συγκεκριμένος πλειστηριασμός εκδόθηκε από τον ιδιοκτήτη της εισπρακτικής εταιρείας, κ. Γεώργιο Πανόπουλο, ο οποίος είναι...και δικαστικός επιμελητής του Πρωτοδικείου Αθηνών, και η δικηγόρος που ανέλαβε τη διεκπεραίωση είναι η κυρία Ιωάννα Πλευράκη, μία εκ των συνεργατών του γραφείου των υιων Σιούφα, το όνομα της οποίας αναγράφεται και στην πινακίδα του γραφείου στην οδό Πανεπιστημίου… Ωστόσο, στο άλλο γραφείο που διαθέτει η «οικογενειακή επιχείρηση», στην οδό Πατριάρχου Ιωακείμ, φιγουράρει μόνο μία πινακίδα που φέρει την επωνυμία «Σιούφας και Συνεργάτες». Συνεπώς αναφερόμαστε σε μια δικηγορική εταιρεία, η οποία εκτός από το κεντρικό της γραφείο έχει και υποκατάστημα, γεγονός που σημαίνει ότι απασχολεί αρκετούς υπαλλήλους. Σύμφωνα με όσα γράφει αύριο το Πρώτο ΘΕΜΑ», στο συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο απασχολούνται νεαροί δικηγόροι που με την αμοιβή των 1.000 ευρώ καλούνται να πραγματοποιήσουν έναν ορισμένο όγκο γραφικής δουλειάς, ο οποίος αφορά σε προσημειώσεις, εντολές πληρωμών και βέβαια πλειστηριασμούς.
Αναρτήθηκε από troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive