Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

ΚΑΜΙΑ ΦΟΥΣΚΩΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ...ΕΡΓΕΝΗΔΕΣ?


Σημ. Είπαμε εδω, τα γράφουμε ΟΛΑ, αλλά υπάρχουν ΚΑΙ ΟΡΙΑ έτσι; Δεν είναι η ΑΝΕΥ όρων σάτυρα του Λαζόπουλου. Εμείς ΟΥΤΕ καναλάρχες είμαστε, ΟΥΤΕ λεφτάδες είμαστε, ΟΥΤΕ Λαζόπουλοι. Ενα μικρό, ανθρώπινο, φιλικό μπλογκάκι είμαστε και κάνουμε αφιλοκερδώς το κέφι μας. Το mail που ακολουθεί μας τόστειλε αναγνώστης αλλά αναγκασθήκαμε να κάνουμε -εις γνώση του- κάποιες περικοπές για να είναι ...αναρτήσιμο, χωρίς να είναι ...αρτήσιμο.
*******************
"Φίλοι του μπλόγκ,
Διάβασα σε πολλές ιστοσελλίδες παράπονα για την απίστευτη - χειμαρρώδη - υπερβολική διαφήμιση της REALNEWS.Όντως ΟΛΗ τη βδομάδα, απο ΟΛΑ τα ΜΜΕ, ΟΛΕΣ τις ώρες μας ΤΑΠΡΗΞΑΝ κυριολεκτικά με τα ακατάσχετα παρακάλια τους να τους λυπηθούμε και να την αγοράσουμε. Το κλάμα σύνεφο. Με μαύρη καρδιά την αγόρασα και τάφτυσα. Υλη (μπιπ),
θέματα (μπιπ), Ρουσοπουλέικο πουθενά, αλογοσκουφέικο πουθενά, εφημερίδα για ανακύκλωση με τη μία. Κρατήσαμε το βιβλίο της (μπιπ), κρατήσαμε τα κουπονάκια, κρατήσαμε το προφυλακτικό μήπως κάποτε και..(μπιπ). Μας λείπει το DVD να την (μπιπ) σε ώρες μοναξιάς και μια κούκλα φουσκωτή να της πετάξουμε τα μάτια όξω στο (μπιπ). Τελικά τέτοιες εφημερίδες (?) μόνο για ΜΠΙΠ είναι"
"Ο ΜΠιιιιιιιιιΠ"
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη κυριακη 30/11/08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive