Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ! ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ.

ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ Τ' ΑμεΑ. ΕΜΕΙΝΑΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ! ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ. ΑΞΙΖΕΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?

ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΦΙΛΕΣ Κ ΦΙΛΟΙ. Η ΠΡΩΤΗ Ελληνική Πράσινη Εθελοντική Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γαλατσίου, Επίκουροι Εθελοντές, το ΔΣ του Συλλόγου Άνω Γαλατσίου κ Φίλοι αποφάσισαν ομόφωνα κ υλοποιούν ένα σχέδιο αντιμετώπισης (όσο είναι δυνατόν) ΚΑΤΑ της ΦΤΩΧΕΙΑΣ ! (Ο ΔΗΜΟΣ κ ΠΟΛΙΤΕΙΑ και ΠΑΛΙ ΑΠΟΝΤΕΣ) !Αρχικά στο ΓΑΛΑΤΣΙ Σ’ ΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και αν υπάρξει δυνατότητα και εκτός Γαλατσίου.
ΕΩΣ 13/12/08, ΚΑΛΑΜΩΝ 36 ΑΝΩ – ΓΑΛΑΤΣΙ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ: ΡΟΥΧΙΣΜΟ, ΓΑΛΑ Κ ΤΡΟΦΙΜΑ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ, ΣΥΝΑΝΘΡΩ ΠΟΥΣ ΜΑΣ. ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΙΣ 15/12/08 (ΔΕΥΤΕΡΑ) ΑΠΟ 10.00 ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 17.00 ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.
ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.
ΤΗΛΕΦ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210-2923785 6977650564

Η ΦΥΣΗ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ, Η ΠΕΙΝΑ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ.
ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗΓΙΑ ΤΗΝ 1Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΩ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ. (ΝΟΜΙΚΟΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΙΑΚΟΣ)Κουνάνης Ελευθέριος Φραγκίσκος.
http://users.otenet.gr/~fracisko/
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη κυριακη 30/11/08

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή σοβαρολογούμε; Ξέχασαν όσοι προάγουν την φτώχεια ότι, 2-3 μέρες πριν απο την τρέχουσα κρίση οι Τράπεζες, τα θηραυροφυλάκιά μας, τελείως ξεδιάντροπα, δήλωναν κέρδη απο 34 μέχρι 56% για ΜΟΝΟ το προηγούμενο έτος; Και σήμερα οι καϋμενούλες έχουν ανάγκη απο τα 28 δις που τους υποσχέθηκε η κυβέρνηση !!!

    Και για ποιά κρίση θα πρέπει να συζητάμε; Για αυτούς που ξημεροβραδυάζονται στα μπαρακια και στα καφέ, που και για κατούρημα πάνε με το ΙΧ των 2.000 cm3 και άνω, ή για τους άλλους, τους άνεργους, που ΜΟΝΟ σαν ακαμάτηδες και τεμπέληδες μπορεί να τους χαρακτηρίσει κανείς, αφού έχουν επιτρέψει να εργάζονται οι ξένοι μας, λαθραίοι και μή, εκεί όπου αυτοί δέν θέλουν κάν να δοκιμάσουν.

    Προχθεσινή μου εκδομή στην Αλβανία με άφησε έκπληκτο έως κατάπληκτο απο την εκεί ανοικοδόμηση. Δηλαδή απο το κεφάλαιο που επενδύεται και αξιοποιείται εκεί και που προέρχεται ΜΟΝΟ απο εδώ, καθώς οι αχαϊρευτοι νέοι μας αρνούνται και απαξιούν να το αποκτήσουν.

    Άς κάνουν λίγο κράτει το οικονομικά μας επιτελεία και οι σύμβουλοι ενός πρωθυπουργού, που κάθε μέρα και περισσότερο δείχνει ότι, δέν σκαμπάζει ούτε απο παγκόσμια αλλά ούτε και απο εθνική οικονομία, γιατί, άν δεν τεκμηριωθεί η εκταμίευση των 28 δις με όσα οι σχετικοί Νόμοι και κανόνες επιβάλλουν, μπορεί να γλιτώσουν απο όσα μέχρι σήμερα σκάνδαλα συσσωρεύθηκαν, αλλά απο την καταλήστευση του κόπου μας στην μορφή της εκταμιεύσεως προς τους αναξιοπαθούντες τραπεζίτες και τα ευαγή ιδρύματά τους θα έχει συνέπειες, που θα σφραγίσουν το μέλλον τους αλλά δυστυχώς και το δικό μας.

    ΠΕΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive