Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

Αγανάκτηση πολίτη για μια κληση. Καλά κάνει η ΕΛΑΣ και εφαρμόζει του νόμους. Αλλά να το κάνει ΠΑΝΤΟΥ! Δείτε το ενυπόγραφο !!παράπονο του συμπολίτη μας

Αγαπητοί φίλοι του skeftomasteellhnika.gr
Mε αφορμη μια κληση που πηρα εχθες ημερα σαββατο,θα ηθελα να ευχαριστησω την ελληνικη αστυνομια για τους σεριφιδες που εχει και το κοινωνικο εργο που επιτελουν,σε τετοιους καιρους που να μην εχεις να πληρωσεις ουτε την δοση του δανειου σου να σου κοβει κληση 575.00 euro!! επειδη δεν φορουσα ζωνη οπως ειδε μονο αυτος ο ανοιχτοματης αστυνομικός και κανεις αλλος.

Kαι εφοσον τολμησα να διαμαρτηρηθω οταν μου πηρε το διπλωμα, εγω ενας οδηγος, στον αστ.ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟ με αρ 267335, που ειναι απο τον πυργο και μπηκε με 15.5 στην σχολη της αστυνομιας, περιμενε οπως μου ειπε και την ....σωστη λεξη για να με παει μεσα.
Tο Mενιδι να σας πω οτι ειναι απο τις περιοχες που εχουν μεγαλη εγκληματικοτητα,προσωπικα με εχουν διαρηξει δυο φορες,ναρκωτικα ληστειες οτι μπορειτε να φανταστειτε γινεται σε αυτη την περιοχη, αλλα το τιμημενο σωμα σε αυτες τις περιπτωσεις, λαμπει δια της απουσιας του.
Oταν ομως ειναι να κοψουνε κλησεις στους ανυπερασπιστους πολιτες, εκει ειναι βραχοι της νομιμοτητας και αμεμπτοι, εκτελωντας το καθηκον τους <περνοντας και τα ποσοστα τους?>
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.
Mετα τιμης
Δημοπουλος Δημητρης
ΜΕΝΙΔΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
******************************************
Σημ.skeftomasteellhnika.gr:Είμαστε πάντα ΥΠΕΡ της Αστυνομίας, όταν αυτή πράττει στο ακέραιο το καθήκον της, σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς. Όμως είναι πάρα πολλές οι περιπτώσεις ..."υπερβάλλοντος ζήλου" απο ορισμένους εκτελεστές του νόμου, που υποβαθμίζουν και απαξιώνουν την αποστολή τους. Σήμερα ζούμε σε κατάσταση νευρικής κρίσης απο την οικονομική ανέχεια κι όλα τα νοικοκυριά πασχίζουν για τον επιούσιο. Καλό θα είναι τα όργανα της τάξης, πρίν βγάλουν το μπλοκάκι, να ΚΡΙΝΟΥΝ τον παραβάτη, ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ. Σαν να ήταν ΑΥΤΟΙ στη θέση του και μια ανθρώπινη παράβαση του ΚΟΚ θα τους στοίχιζε το 80% του μισθού τους, με ότι συνέπειες συνεπάγεται αυτό.Φυσικά θα πρέπει να είναι ΑΝΕΛΕΗΤΟΙ σε καταφανείς, σκόπιμες παραβάσεις που μπορούν να στοιχίσουν ζωές αθώων. Ας έρθουν μια νύχτα στη διασταύρωση ΚΑΛΥΜΝΟΥ-Λ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, θα δούν μπροστά στα μάτια τους, ζωντανά, αγώνες formula 1, αυτοκινήτων και δικύκλων.Μα πάνω απ`όλα ας δούν ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ, τους μεροκαμματιάρηδες, οικογενειάρχες οδηγούς. ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη κυριακη 9/11/08

2 σχόλια:

  1. κ.ΔΗΜΟΠΟΥΛΕ, γνήσιε εκφραστή της νεοελληνικής κουλτούρας, θα ήταν προτιμότερο να φορούσες τη ζώνη σου παρά να παριστάνεις τον καταπιεσμένο πολίτη του Ελλαδιστάν. Δηλαδή επειδή γίνονται ληστείες στην περιοχή σου, πρέπει να κυκλοφορείτε όλοι εκεί, χωρίς ζώνη ασφαλείας? Αφού διατείνεσαι ότι θα επιθυμούσες να εφαρμόζεται παντού ο Νόμος, γιατί να μη γίνει η αρχή από σένα? Πρώτα στους άλλους και μετά σε σένα? Και πώς θα ξέρουμε πότε τελείωσαν οι υπόλοιποι για να έρθει η σειρά σου?
    Αθάνατε νεοέλληνα !!!
    Υ.Γ. Το νόμο περί προσωπικών δεδομένων, τον γνωρίζεις? Η δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας χωρίς την άδεια του υποκειμένου, συνιστά κακούργημα... Για ενημέρωση των υπευθύνων του Blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΙΞΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive