Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

ANEΞΕΛΕΓΚΤΟΙ ΔΡΟΥΝ ΟΙ ΚουκουλοΦΛΩΡΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. Κάψανε ΙΧ φτωχών ανθρώπων. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?


Φθορές σε τέσσερα σταθμευμένα ΙΧ αυτοκίνητα, προκάλεσε ομάδα περίπου 20 νεαρών ΚουκουλοΦΛΩΡΩΝ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην οδό Σόλωνος 123 και στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Οι δράστες έσπασαν με πέτρες τα τζάμια των αυτοκινήτων κι έβαλαν φωτιές με εύφλεκτο υγρό, οι οποίες σβήστηκαν έγκαιρα.Οι νεαροί μετά την ενέργειά τους τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν προς την πλατεία Εξαρχείων.
Μπράβο άνανδρα σκουλίκια αναρχοφασιστοαλητοβουτυρομπεμπέδες, καταφέρατε βαρύ πλήγμα ενάντια στο αστικό κράτος. Αυτό το κράτος εκπροσωπεί το περίπτερο της τυφλής Κας Χαρίκλειας στη Θεσ/νίκη, το Ταξί του κ. Θανάση, Το μαγαζάκι του κ.Σάκη και τα αυτοκινητάκια βιοπαλαιστών. Ούστ απο δω τσογλάνια.
Λευτέρης Αναγνώστου
Αθήνα
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη κυριακή 9/11/08

2 σχόλια:

  1. Άλλη μια φορά,δικαίωσαν τον χαρακτηρισμό τους ως "κουκουλόφλωροι"...
    Ιδιοκτήτης που προσπάθησε να υπερασπιστεί την περιουσία του,τραυματίστηκε όταν του επιτέθηκαν ( ε,καλά...επιτήθενται ποτέ ένας προς ένα σαν άντρες; )

    Να δεις...πως το λένε όταν επιβάλεις βίαια την άποψή σου σε υπόλοιπα άτομα...;

    Βρε μπας και το λένε ΦΑΣΙΣΜΟ;

    Μπα...αυτοί είναι "αριστεροί" και πολεμάν για το δημόσιο καλό...δεν μπορεί να τους χαρακτηρίζουμε φασίστες!

    Η...μήπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιρουλί φιρουλά, δεν καταλαβαίνω γιατί παραπονιέστε, ακόμα είναι χαλαρά τα πράγματα. Μην ξεχνάμε πως την τελευταία φορά που μας είχε συνεπάρει η διχόνοια είχαν γίνει της μόδας οι ακροβολιστές. Παλεύεται να είσαι φτωχός αρκεί να παραμένεις ζωντανός. Και να ξέρετε πως και τα πιο κολλημένα μυαλά αλλάζουν σε συνθήκες ακραίας αναρχίας. Ο προπάπους μου , βασιλικότατος, έδινε καταφύγιο σε αριστερούς αντάρτες. Δεν εκβιάστηκε ποτέ οπότε αποδίδω τις ενέργειες του αυτές ως απάντηση στην συμπεριφορά κάποιων "δεξιών" σκοπευτών που προφανώς δεν ξέρανε και πολλά από ιδεολογίες καθώς σκοτώνανε αδιακρίτως. Ο εμφύλιος είναι η πιο μπερδεμένη και, κατά συνέπεια, σπάταλη σε ζωές μορφή σύρραξης. Αν μεθύσεις απ'το αίμα είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεχωρίσεις τον Σούνι απ'τον Σιήτη. Αυτό συμβαίνει γιατι στην πραγματικότητα και οι δύο ανήκουν στην ίδια ράτσα οσο κι αν κάποιοι γύπες προπαγανδίζουν το αντίθετο. Οι τελευταίοι περιμένουν να τραφούν απο τα πτώματα και έχουν αρχίσει ήδη να στήνουν τα όπτιονς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive