Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008

TOXOYME ΠΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΚΑΙ Σ`ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ.

Φοβάμαι ότι δεν ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο: "ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΣΑΝΗΣ" Πρώτοι ένοχοι είναι Ντάσκας και company και ακολουθεί ο καναλάρχης.
Είναι όλοι συνένοχοι , και πρωτίστως όσοι προβάλλουν τα στήθη τους. Οι καναλάρχες ειναι ηθικοί αυτουργοί. Εάν έχετε στοιχεία να τα δώσετε. Εάν οχι μήν αφήνετε μελάνι πίσω σας. Και εσείς στην θέση του το ίδιο θα κάνατε. ¨Οσον αφορά τον κ. Αυτιά δεν μας συγκινεί το σπίτι του στο Κερατσίνι. ¨Αν θέλει να χάσει το σπίτι του δικό του πρόβλημα. Πιστεύω ότι στην προσπάθεια του κ. Αυτιά να στηρίξει τον εργοδότη του θα χάσει την εκτίμηση των πολιτών που με τόσο κόπο και προσπάθεια απέκτησε.
Άς είμαστε ειλικρινείς. Δεν σας ενδιαφέρει ο Ρουσόπουλος.
Δεν σας ενδιαφέρει το Βατοπαίδι. Γνωρίζεται τις Λαμογιές όλων των κομμάτων απόδειξη ότι δέν τις αναφέρατε εγκαίρως. Όμως τίς ξέρατε. Στόχος είναι ο Καραμανλής. Αυτός ενόχλησε τους Δυτικούς φίλους σας. Ειναι ώρα να πληρώσετε το γραμμάτιό σας.
Σπύρος Σουσάνης

Υ.Γ.Ελπίζω να το δημοσιεύσετε.
******************************************
Σημ.skeftomasteellhnika.gr: Φίλε μας, όπως βλέπεις, το σχόλιό σου ήδη το διαβάζεις. Την κριτική σου για τους θιγόμενους δημοσιογράφους τη δεχόμαστε, αλλά θα πρέπει και ο Ρουσόπουλος, ο κάθε Ρουσόπουλος, να δέχεται και την κριτική ΟΛΩΝ, αφού επέλεξε να ΕΚΤΙΘΕΤΕ δημόσια στον πολιτικό στίβο. Μέσα απο αυτό το blogg εκφράζονται ΟΛΕΣ οι απόψεις ΑΥΤΟΥΣΙΕΣ, θα προτιμούσαμε ο κ. Ρουσόπουλος να μήνυε τον Καναλάρχη και ΟΧΙ τους εργαζόμενους. Αυτό όμως θέλει ΚΟΤΣΙΑ και ΡΙΣΚΟ. Άντε τώρα να τα βάλλει με τον Κοντομηνά, τον Κυριακού, τον Βαρδινογιάννη, τον Κουρή κ.λ.π. διαλέγουμε λοιπόν τον εύκολο στόχο και πουλάμε την τσάμπα μαγκιά μας. Τώρα για τα σπίτια κ.λ.π. άστα να πάνε φίλε μου. Άμα βρείς πολλούς που απο την εργασία τους και μόνο απόκτησαν μέσα σε μια 5ετία περιουσία πολλών εκατομμυρίων ευρώ, πέστο μας να το κάνουμε κι εμείς.
Και μην ξαναπείς ότι εδω πέρα δεν σκεφτόμαστε Ελληνικά γιατί θα φάμε τα μουστάκια μας.
Στη διάθεσή σου και αν έχεις καταγγελίες για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ εδω είμαστε εμείς.
Δεν κολλώνουμε ΠΟΥΘΕΝΑ.
Καλή συνέχεια.

4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Γνωρίζεται τις Λαμογιές όλων των κομμάτων απόδειξη ότι δέν τις αναφέρατε εγκαίρως. Όμως τίς ξέρατε."

    Πολλά γνωρίζουμε μα δεν αποκαλύπτουμε μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή. Μου κάνει εντύπωση πάντως που οι άλλοτε γραφικοί κατηγορούνται τώρα πως αποκρύπτουν τη γνώση. Αποφάσισε λοιπόν, είτε αντέχεις τη επίγνωση είτε όχι. Τώρα αν διψάς για για πρόγνωση, διάβασε λίγο Ιωάννη, ποτέ δεν βγήκε εκτός μόδας. Η αντοχή στο χρόνο είναι χαρακτηριστικό της αλήθειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μη διαβάζεις οποιονδήποτε Γιάννη, τον Γιάννη-Ελ συγκεκριμένα. Πολύ παλιά τον έλεγαν και Δάνη-Ελ. Ωραία έγραφε ο μπαγάσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive