Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

ΠΩΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOGG, ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΤΑ ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΑ ΜΜΕ! ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΧΘΕΣ, ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ!

TI ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΧΘΕΣ !! ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!









*************************************
Δειτε ΚΑΙ αυτό (σημερινό) απο το IN.GR:
Δημοσιεύεται η απόφαση του 2003
Στο Δημόσιο περνά οριστικά η κυριότητα της λίμνης Βιστωνίδας

Η απόφαση αποκαθιστά το Δημόσιο στα δικαιώματα που είχε επί των εκτάσεων της λίμνης Βιστωνίδας
Οριστικά στο Δημόσιο περνά με δικαστική απόφαση η κυριότητα της λίμνης Βιστωνίδας και των γύρω περιοχών, πλην της νησίδας Αντα Μπούρου, σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης. Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται και η δημοσίευση της σχετικής απόφασης.Ο επιθεωρητής δικαστηρίων αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννης Παπανικολάου, στα πλαίσια πειθαρχικής έρευνας, έκρινε ότι η δίκη του 2003 μεταξύ Δημοσίου και της Μονής έκλεισε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ροδόπης με μη νόμιμο τρόπο (μη έκδοση απόφασης).
Ο κ. Παπανικολάου δέχθηκε ότι η πρόεδρος του Δικαστηρίου όφειλε να είχε δημοσιεύσει την απόφαση υπέρ του Δημοσίου, αφού είχε ολοκληρωθεί η διάσκεψη των τριών δικαστών (το αποτέλεσμα ήταν 2-1 σε βάρος της Μονής) κρίνοντας ότι δεν μπορούσε να υπάρξει παραίτηση ή συμβιβασμός μετά τη συζήτηση της υπόθεσης, παρά μόνο κατά τη διάρκεια της συζήτησης.
Ο κ. Παπανικολάου έδωσε εντολή να δημοσιευτεί τώρα η απόφαση, η οποία αποκαθιστά το Δημόσιο στα δικαιώματα που είχε επί των εκτάσεων της λίμνης Βιστωνίδας, γεγονός που σημαίνει ότι δεν μπορούν, σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, στη συνέχεια να γίνουν οι ανταλλαγές με άλλα ακίνητα του Δημοσίου.
Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί εντός των προσεχών ημερών.
Το υπουργείο Δικαιοσύνης σημειώνει ότι στο διατακτικό της απόφασης αναγνωρίζεται κατά πλειοψηφία η κυριότητα της Μονής μόνο σε 1.720 στρέμματα της νησίδας Αντά Μπουρού.
*******************************************
Σημ.Είδατε; ΕΝΑ μικρό blogg, χάρη στην ορθή πληροφόρηση, έβαλε τα γυαλιά στα πολυδάπανα ΜΜΕ.
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 24/10/08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive