Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008

SOS - Super Virus


Καλησπέρα σε όλους.

Η ΕΟΚ έβγαλε ανακοίνωση που επιβεβαιώνει κάποιες φήμες... Στις επόμενες μέρες να είστε προσεκτικοί και να μην ανοίγετε κανένα μήνυμα με τον τίτλο : INVITE ή INVITO. Ανεξάρτητα από το ποιος το έστειλε φίλος ή όχι. Είναι ένας ιός που ανοίγει ως ολυμπιακή φλόγα και καίει τον σκληρό δίσκο.

Αυτός ο ιός θα σας έρθει από ένα άτομο από την λίστα επαφών σας και γιαυτόν τον λόγο να το στείλετε σε όσους ξέρετε. Αν πάρετε τέτοιο mail ΜΗΝ το ανοίξετε και σβήστε αμέσως τον υπολογιστή σας. Είναι ο χειρότερος ιός όπως ανακοινώθηκε από το CNN, και η microsoft το επιβεβαιώνει ως τον πιο καταστροφικό ιό ως σήμερα. Ανακαλύφθηκε προχθές το απόγευμα από MCAfee και δεν υπάρχουν λύσεις, καταστρέφει ολοκληρωτικά όλα τα vital ifo HARD DISK ! Στείλετε το mail σε όλους όσους γνωρίζετε.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ-ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.

1 σχόλιο:

  1. Κι όμως υπάρχει λύση! Βάζεις ένα λινουξάκι και καθάρισες. Τώρα που το σκέφτομαι όλο το δημόσιο θα έπρεπε να έχει, για να μην έχουμε προβλήματα αλλά ούτε και φόρους υποτέλειας στα αμερικανάκια. Χώρια την εμπειρία που θα αποκτήσει το ντόπιο τεχνικό δυναμικό. Οι γερμανοί το κάνανε ήδη και κοιτώντας πίσω γελάνε πλέον με τα περασμένα χάλια τους. Κι ο αλογό γελούσε οταν μας ξεπουλούσε στον βασιλάκη τον πόρτα, τον ήρωα των παιδικών του χρόνων. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος όμως γιώργη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive