Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ SBC




Απάντηση του SBC για το «κόψιμό» του απο το ΕΣΡ.
Σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ διακόπεται η λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού SBC. Ο σταθμός, πληροφορήθηκε σχετικά, από τον Τύπο χωρίς να έχει ενημερωθεί, κυρίως όμως χωρίς προηγουμένως να ληφθούν υπ’ όψιν νομικά έγγραφα και στοιχεία που είχαν υποβληθεί και που τους δίδουν το δικαίωμα εκπομπής.Το SBC δηλώνει ότι θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια προάσπισης του δικαιώματος εκπομπής του καθώς και της συνέχισης της λειτουργίας του με παράλληλη διασφάλιση της θέσεως των 45 εργαζομένων του σε αυτό. Η διοίκηση του SBC δηλώνει ότι θεωρεί την απόφαση του Ε.Σ.Ρ. σε πλήρη αντίφαση και αντίθετη με την απόφαση των Ελληνικών Δικαστηρίων , σε μια περίοδο η οποία αφενός επιβεβαιώνει την αναγκαιότητα ύπαρξης ενός αμιγώς θεματικού – οικονομικού καναλιού, αφετέρου όμως έχουν ήδη τεθεί σε αμφιβολία, οι ήδη διάτρητες διατάξεις περί νομιμότητας της λειτουργίας των τηλεοπτικών σταθμών, διατάξεις τις οποίες αντί το Ε.Σ.Ρ. να επιδιώξει να διαμορφωθούν και να επικαιροποιηθούν, άκριτα και τυπολατρικά επικαλείται ενώ πολύ καλά γνωρίζει ότι επίκειται η κατάργησή τους από την ολομέλεια του Συμβουλίου Επικρατείας.

1 σχόλιο:

  1. Η αλήθεια πονάει. Αυτή είναι μια τρανή απόδειξη πως οι κυβερνώντες έχουν χάσει τον έλεγχο. Κρίμα γιατί όλα τα παιδιά στο sbc είναι άριστα αλλά ειδικά ο Λεωτσάκος είναι αστέρι και είμαι σίγουρος πως θα βρει μεγαλύτερο σπίτι για να συνεχίσει το ξεμπρόστιασμα. Όσο για σένα γαιδουροσκούφη, παραιτήσου και φύγε νύχτα όσο ο κοσμάκης δεν καταλαβαίνει. Μπορεί να ψέλνουν ευχολόγια οι πάτρωνες σου αλλά στην πραγματικότητα τον εαυτό τους προσπαθούν να καθησυχάσουν. Μόλις αρκετή από τη μάζα αποκτήσει επίγνωση των χειρισμών και της διαπλοκής σας θα είναι αργά για ομαλή διαφυγή πλέον. Θα κυνηγηθείτε σαν λαθρομετανάστες που διέπραξαν φόνο. Ούτε λιμάνια, ούτε αεροδρόμια θα είναι ασφαλή για εσένα και το σινάφι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive