Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

EΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ;

Ο καπιταλισμός, όπως τον ξέρουμε, δεν θα επιβιώσει αυτής της κρίσης.

ΓΡΑΦΕΙ Ο:¨ΕΛ-ΙΕΝ"

Μην εξάπτεστε, είναι απλά τα πράγματα. Το σύστημα βασίζεται στην συνεχή δέσμευση νέων ψυχών που θα βυθιστούν στην υποτέλεια για να ευημερήσουν οι "παλιοί" μέσω των κομψών και ύπουλων κανόνων που οι δεύτεροι θέσανε.
Όταν γαλουχηθούν και οι νέοι στην ανηθικότητα θα αναζητήσουν άλλους για να τους εντάξουν στην πυραμίδα ώστε να ελαφρώσουν οι ίδιοι την θέση τους. Δυστυχώς πλέον μπήκανε όλοι στο κόλπο και τα τραπουλόχαρτα καταρρέουν μαζί με τις ψεύτικες υποσχέσεις αιώνιας επέκτασης.
Αυτό το έχουν μυριστεί οι ευγενείς και προσπαθούν να επωφεληθούν εντείνοντας τον στασιμοπληθωρισμό ώστε να επικρατήσουν έναντι των εξαθλιωμένων συμπολιτών τους με λεφτά που προέρχονται απο τους φόρους που επιβαρύνουν τους δεύτερους κυρίως. Ήδη ο κοσμάκης έχει αρχίσει να ξεπουλάει τη γή του για να τα φέρει βόλτα και μαντέψτε ποιοι αγοράζουν κοψοχρονιά. Μιλάμε για την απόλυτη κοροϊδία και συμβαίνει την στιγμή που μιλάμε.Μετά ελπίζουν πως με χούντες και πολέμους όλα θα ξεχαστούν και αυτοί θα εμφανιστούν σαν σωτήρες για να ξαναβάλουν μπρος την κομπίνα. Καλό είναι για όσους κάνουν αυτές τις ανήθικες σκέψεις και ενέργειες να γνωρίζουν πως η κοινωνία τους έχει εντοπίσει και αύριο θα άρει την προστασία της προς αυτούς.
Όταν συμβεί αυτό θα κυνηγηθούν σαν τα άγρια ζώα.
Άσχημο αυτό, το ξέρω, αλλά όπως έστρωσες θα κοιμηθείς λέει η σοφή παροιμία
ΕΛ-ΙΕΝ
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη 19/10/08

2 σχόλια:

  1. Η πιο ενημερωμένη περίληψη για την ειρηνική, συλλογική προσαρμογή στις επιδεινούμενες λόγω κοσμικών ακτίνων κλιματικές αλλαγές και σε αντίστοιχο ταινιάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΜΙΑΛΟ?ΑΝ ΕΙΤΑΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΗΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΚΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ ΓΛΥΦΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ Κ...ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive