Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008

Μόνο οι σοσιαλιστές έχουν... σχέδιο διεξόδου απ την κρίση.. (μάλλον πλάκα πρέπει να είναι ε?) Αλλά κοτζάμ Dr κάνει πλάκες?

Καταρρέουν οι νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις και τα “δεκανίκια” τους. Νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές!..
Γράφει ο Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
(Ναι είναι αυτός που
έγραφε για την άνοδο του ΓΑΠ στη ΔΕΘ:"Έρχεται ο νέος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη Μακεδονία")
Σήμερα "ξαναχτύπησε" με άλλο δελτίο τύπου. Οχι σήμερα δεν τον "έντυσε" Μέγα Αλέξανδρο, αλλά ΠΕΡΙΚΛΗ του χρυσού αιώνα. Πάει τάπαιξε ο doktor kouts kouts)
Mεταξύ άλλων γλαφυρών , αναφέρει:
"Αρχίζει ο «χρυσός αιώνας» του Γιώργου Παπανδρέου!!
Αγέρωχα νειάτα, περήφανα γηρατειά κρατάτε με ακούραστο σθένος ψηλά τη σημαία της δημοκρατικής παράταξης. Τα ετοιμόρροπα καταρρέουν. Δώστε ειλικρινά το χέρι σε όσους ήταν εγκλωβισμένοι, υπερδανεισμένοι, παγιδευμένοι, απαγοητευμένοι, και επιστρέφουν κατά μυριάδες στο νέο έντιμο Πασοκ. Μην αφήσετε την πλουτοκρατία να σας στερήσει και το τελευταίο ευρώ που σας ανήκει. Η δημοκρατία ενίκησε. Ο λαός ενίκησε!!!.
Ο νέος μας σώφρων Πρωθυπουργός!!! και ο διεθνώς καταξιωμένος ηγέτης κ. Γιώργος Παπανδρέου είναι ήδη πανίσχυρος· ακολουθήστε τον με πάθος!
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ήδη υψηλό, σταθερό, ισχυρότατο προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ (παρά τις άοκνες προσπάθειες των στυλοβατών της συντήρησης), όπως είχαμε προαναγγείλει, και συντριπτική υπεροχή της ηγετικής ικανότητας ως Πρωθυπουργού του Γιώργου Παπανδρέου κάτι που έχει ήδη σταθεροποιηθεί, με ανοδική συνεχώς τάση, και οδηγεί με βεβαιότητα σε ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση!!! μετά από μια σαρωτική ΝΙΚΗ του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές !!!!Το ποτάμι (ό,τι και να κάνουν) δεν γυρίζει πίσω!!! Επιτέλους τέλος η Ελλάδα άλλαξε οριστικά και αμετάκλητα σελίδα!!!
********************************************
Σημ.Εντάξει ο γιατρός είπε να του λέμε πάντα ναι, αλλά και η υπομονή σε παθολογικές καταστάσεις,ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ, γιατί στο τέλος θα μας στρίψει εμάς και δε φταίμε τίποτα. Μωρέ μπας και γίνανε εκλογες και δεν πήραμε χαμπάρι? ΛΕΣ?
αναρτηθηκε απο αργυρης σιδερης σαββατο 4/10/08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive