Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

Η επανίδρυση του κράτους περνάει από την Μπεζεντάκου

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΩΝΤΑΣ

Ρε σεις συμπολίτες, θυμάστε κάτι καλόπαιδα μπλε που ξεφωνίζανε τον συχωρεμένο τον Αντρέα Παπανδρέου, ότι τάχα μου τον τραβολόγαγε η Μιμή σε μάγισσες και χαρτορίχτρες και τον επηρρεάζανε; Εντάξει είμαστε τώρα; Το επανιδρύσαμε το κράτος; Από την κυρά-Σουλτάνα την γκαβή στη Στελλάρα τη μπάνικη;

Για τ’ αλισβερίσια μας, λοιπόν, με τον Θεό... «ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς». Για τ’ αλισβερίσια με την εγκόσμια την εξουσία... «ταις πρεσβείαις της Μπεζεντάκου, ...Κώστα σώσον ημάς».

Δεν έχουμε τον όμοιό μας ως λαός. Ξιπαστείτε λεύτερα συνέλληνες. Εμείς είμαστε κι άλλοι δεν είναι στον ντουνιά. Βρήκαμε, επιτέλους, τον τρόπο να λύσουμε όλα τα προβλήματά μας με το γκουβέρνο. Τη Στέλλα και τα μάτια σας αδέρφια! Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Δαϊλάκης! Επί το βαρβαρικότερο Νταηλάκης. Πού ‘κανε πρώτα τον νταή κι ύστερα απόμεινε σκέτος...Λάκης. Μη τονε κοροϊδεύετε τον άνθρωπο. Τον εαυτό σας να κοροϊδεύετε. Λάκηδες είμαστε οι πιο πολλοί. Αφού χρειάστηκαν της Στέλλας τα...«κουμπούρια» για να μαλακώσει ο βοεβόδας του Μαξίμου. Και ποιοί τονε βάλανε εκεί τον βοεβόδα; Κάποιοι από εμάς τα βόδια.

Α ρε μούσα δημοτική που χάθηκε, ν’ απαθανατίσει της Στέλλας το έπος! «Πιάνει και γράφει μιά γραφή, τσιμπά τ’ αυτάκι του Κωστή» (ατιμούτσικο, σκληρό αγόρι εσύ!).

Και καλά, θα μου πείτε. Για τον Κώστα και τους πασάδες του τους υπουργούς έχουμε την Στέλλα. Άμα θελήσουμε μεσολάβηση στη Ντόρα, γυναίκα θα βάλουμε; Όχι μωρέ, μη σκάτε. Υπάρχει κι ο βας-βας ο Παρασκευάς. Γόης θανάσιμος, όφεων και κονίκλων. Για θέματα εξωτερικής πολιτικής, λοιπόν, σημειώστε: paraskevas@hotmail.com

Γρηγόρης Δημ. Ρώντας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive