Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΣΕ ΓΕΡΟΥΣ ΑΠΟ "ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ"


Το σαββατο που μας περασε ο αδωνις γεωργιαδης ειχε ομιλια στα Ιωαννινα με θεμα την εθνικη μας επετειο και το οχι κατα των ιταλων.

Οι γνωστοι παρακρατικοι, <<αντιφασιστες>>, <<αριστεριστες>>, <<προοδευτικοι>>, <<ρομπεν των φτωχων>>, εκδηλωνοντας για αλλη μια φορα τις μεγαλες τους δημοκρατικες ευαισθησιες κανανε αντισυγκεντρωση.
Ως εδω τιποτα δεν μας φαινεται περιεργο,δεν ειναι η πρωτη φορα αλλωστε. Εντυπωση μου εκανε το εξης,οτι παραδεχονται τους αθλους ανδρειας τους στο site τους http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=918590 .
Προσεξτε το εξης που γραφει ο εν λογω επαναστατης:
Καποια γιαουρτια και χλεπες σε γερους που πηγαινανε στην ομιλια αλλα κατα τα αλλα ησυχα........Μπραβο σας επαναστατες με το να επιτιθεστε σε ανημπορους γερους νομιζετε οτι κανετε επανασταση...αυτη ειναι η νεολαια που οραματιζεται η αριστερα,ο τσιπρας και ο αλαβανος..και παλι μπραβο..
Δ.Μ.

1 σχόλιο:

  1. Η νεολαία έχει φάει το πιο πολύ παραμύθι. Την ευθύνη για την αναρχία και τον εμφύλιο που ήδη έχει ξεκινήσει(Θυμάμαι παλιά καίγανε μαγαζιά μόνο στις επετείους) φέρουν συνολικά οι αφελείς προπαγανδιστές που χάσανε τον έλεγχο. Αυτά συμβαίνουν όταν χορηγείς σαν αγωγή το δηλητήριο που κρύβεις στα σπλάχνα σου. Τα μικρά είναι σαν τα σφουγγάρια, απορροφούν άκριτα και με το που πιεστούν εκτονώνονται άκομψα. Και καλά να ήταν σαπουνάδα, αν όμως τους φούσκωνες τα μυαλά με σκατά, άντε να καθαρίσεις μετά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive