Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008

Γιατι οχι και στα Ελληνοπουλα που ζουν στο κρατος των Σκοπιων??

Σχολικά εγχειρίδια στους Έλληνες μαθητές της Αλβανίας.

ΓΡΑΦΕΙ Ο: "ΙΑΣΩΝ"
Για πρώτη φορά φέτος ύστερα από επτά χρόνια, θα διανεμηθούν στους μαθητές ελληνικής καταγωγής που φοιτούν στα σχολεία της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία σχολικά εγχειρίδια και τα σχετικά συνοδευτικά τετράδια των μαθητών, με πρωτοβουλία του υπουργού Παιδείας, Ευριπίδη Στυλιανίδη, σε συνεργασία με το αλβανικό υπουργείο Παιδείας.
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο, η Επιτροπή Εκπαιδευτικών στη Διεύθυνση Παιδείας Αργυροκάστρου επέλεξε 21 τίτλους βιβλίων που μεταφράστηκαν από τις αλβανικές αρχές στα ελληνικά για να καλύψουν τις ανάγκες των ελληνικών σχολείων από την 1η μέχρι την 8η δημοτικού.
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_24/10/2008_253496
Αληθεια κε Στυλιανιδη, εστω και με αυτη την καθυστερησι των 7 ετων. Ευγε.
Αλλα γιατι οχι και στα Ελληνοπουλα των Σκοπιων ?
ΙΑΣΩΝ

2 σχόλια:

  1. 200.000 eελληνες ζουν στα Σκοπια.Δεν εχουν ολοι παιδια.Ομως επανειλημμενως διαφοροι δασκαλοι και μεμονωμενα ατομα εχουνζητησει απο το Ελλαδισταν να συμπαρασταθη η στον εγαταλελειμμενο ελληνισμο στα Σκοπια, Στο Μοναστηρι.
    Βεβαιως οποιος θελει εχει καθε δικαιωμα να αγνοει την πραγματικοτητα, αν αισθανεται ετσι ευτυχεστερος..Αυτο κανει και η στρουθοκαμηλος και ειναι περιζητητη για το κρεας της..
    ΙΑΣΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive