Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008

Η χαλκευσι της Ιστοριας. Ενας ακομη «γανωτης»

ΓΡΑΦΕΙ Ο:"ΙΑΣΩΝ"

Διαβασα σε φυλλο του αυτοαποκαλουμενου ελευθερου τυπου εν Ελλαδι ενα διαφημιστικο «πονημα» που αφορα προδημοσιευσι βιβλιου σχετικως προς το Μακεδονικο, το οποιο ουτε λιγο ουτε πολυ εμφανιζει ενα ΚΚΕ κι ενα ΕΛΑΣ αναμαρτητο και παντελως αμετοχο ευθυνων των σημερινων διεκδικησεων του κρατιδιου των Σκοπιων..
Γραφει λοπον ο ελευθερος τυπος εν Ελλαδι. «Σημαντικές πτυχές του μακεδονικού προβλήματος προσπαθεί να φωτίσει μέσα από μαρτυρίες και άγνωστα ντοκουμέντα το βιβλίο «Τα παρασκήνια του Μακεδονικού ζητήματος».
Ξεχωριστό κεφάλαιο (που προδημοσιεύει σήμερα ο ΕΤ) αναφέρεται στις έντονες ανησυχίες του στρατιωτικού αρχηγού του ΕΛΑΣ, στρατηγού Στέφανου Σαράφη, μετά και τις αναφορές που ελάμβανε από το διοικητή της Ομάδας Μεραρχιών Μακεδονίας, συνταγματάρχη Ευριπίδη Μπακιρτζή, σχετικά με τις αποσχιστικές δραστηριότητες σε βάρος της Ελληνικής Μακεδονίας από τους προπαγανδιστές των Σκοπίων.»
Δηλαδη εκεινοι που επανειλημμενως επεδιωξαν την αυτονομησι και πολεμησαν χερι χερι με τους σλαβομακεδονες, για «να βρη ο μακεδονικος λαος την εθνικη του αποκαταστασι οπως ο ιδιος την θελει» ( ιδε κατωτερω πολιτικη αποφασι 5ης Ολομελειας του ΚΚΕ 30-31 Ιανουαριου 1949), επιστρεφουν σημερα ως παρθενες μαριες να μας πουν ουτε λιγο ουτε πολυ, οτι εγκαιρως ειχαν διαπιστωσει αποσχιστικες τασεις εκ μερους των Σκοπιανων!!!.
Αν ειχε φωνη η Α-ληθεια θα κραυγαζε..
Ελεος Ψευτες Ελεος Ψευτες....
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ κ. "ΙΑΣΩΝΑ" ΕΔΩ>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive