Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Γνωρίζετε ότι υπάρχουν τρεις συνήθεις και άκρως επικίνδυνες τροφές που παραμονεύουν στο ψυγείο σας και θέτουν διαρκώς σε κίνδυνο την υγεία σας;Μάθετε για αυτές στην ημερίδα που διοργανώνουμε!
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Detox Center και ο Δρ Δημήτρης Τσουκαλάς στα πλαίσια της ενημέρωσης του κοινού με τις νεότερες επιστημονικές ανακαλύψεις στον τομέα της πρόληψης, προσκαλούν εσάς και τους φίλους σας στην ημερίδα που διοργανώνεται την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008 και ώρα 6.30μμ στο Detox Center Μεσογείων 429 2ος Πλ. Αγίας Παρασκευής.
Τα θέματα της Ημερίδας είναι:
*Διατροφή και Υγεία: Ο ρόλος των θρεπτικών στοιχείων στην θεραπεία και πρόληψη.
*Τρεις κοινές και άκρως επικίνδυνες τροφές που παραμονεύουν στο ψυγείο σας.
*Η αντικαρκινική δράση της βιταμίνης D.
Ομιλητές της βραδιάς ο Δρ Δημήτρης Τσουκαλάς και ο κ. Ιωάννης Αγγελόπουλος εκπρόσωπος της Genova Diagnostics στην Ελλάδα. Κοντά μας θα είναι και η κ. Πετρουλάκη Ελένη.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.Κράτησεις θέσεων εως 29/10/08:
Τηλεφωνικά στο 2106009008-6011594.
Μέσω e-mail : απαντώντας σε αυτό το μήνυμα, συμπληρώνοντας απαραίτητα, ονοματεπώνυμο, τηλέφωνα επικοινωνίας και αριθμό συμμετεχόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive