Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

O AΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 09 Σεπτεμβρίου 2008

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε την Δευτέρα 08

Στη συνέχεια κατέστρεψαν δύο οχήματα της ΕΛ.ΑΣ., ένα του Λιμεναρχείου, καθώς και πολλά Ι.Χ. που ήταν σταθμευμένα.
Αιτία της ανταρσίας, όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται, ο αναίτιος ξυλοδαρμός ομοεθνούς τους από αστυνομικούς. Βέβαια το κύριο πρόβλημα της ανταρσίας ήταν ότι προ ημερών η Αστυνομία είχε διεξάγει νόμιμους ελέγχους στους μετανάστες και προσήγαγε εβδομήντα τρεις (73) Σομαλούς, προκειμένου να διερευνηθεί εάν διαθέτουν τα νόμιμα έγγραφα παραμονής στην Ελλάδα.
Ο κος Πρωθυπουργός στη συνέντευξη Τύπου στη Δ.Ε.Θ., σε ερώτημα για τη λαθρομετανάστευση, απάντησε ότι ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα, ελλείψει κονδυλίων και κοινής απόφασης δημιουργίας Ευρωπαϊκής Ακτοφυλακής.
Μήπως ήρθε η ώρα η Κυβέρνηση του κου Καραμανλή να αντιμετωπίσει στα σοβαρά το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης, προτού να είναι αργά;
Μήπως θα έπρεπε να παραδειγματιστεί από την πολιτική του Προέδρου της Γαλλίας Ν. Σαρκοζί και του Πρωθυπουργού της Ιταλίας Σ. Μπερλουσκόνι;
Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΑΔΩΝΙΣ-ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
αναρτηθηκε απο αργυρης σιδερης 9/9/08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive