Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ : "Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ"

Οι ''αστέρες'' των τηλεοπτικών παραθύρων μας ζάλισαν τις τελευταίες μέρες με το δήθεν άγχος τους για το τι θα πει ό ''ακαταλληλότερος'' στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος. Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνονται.
Τι θα πει ο Καραμανλής μέσα σε κλίμα κυβερνητικής «διαφθοράς» κορυφαίων στελεχών του, με «άδεια ταμεία» και αδυναμία σύνθεσης ενός ελάχιστου επιπέδου «κοινωνικής συναίνεσης», θα εξαγγείλει πάλι «μεταρρυθμίσεις» που δεν μπορούν να γίνουν ;
Είναι ο Καραμανλής ένας «τραυματισμένος» πρωθυπουργός .Θα βρίσκεται συνεχώς «όμηρος» του Μανώλη, του Μιχαλολιάκου και του οποιουδήποτε βουλευτή ή στελέχους, χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα.
Το... «πρόβλημα» Καραμανλή, πλέον δεν
«διορθώνεται» ούτε με την απομάκρυνση του Βουλγαράκη ή κάποιου άλλου.
Δυστυχώς, έχουμε όλοι καταλάβει ότι δεν θέλει να
αλλάξει (δεν ξέρουμε βέβαια αν μπορεί) ο Καραμανλής το «πλαίσιο» της πολιτικής του, και οπωσδήποτε θα βουλιάξει σ' όλο και μεγαλύτερη... πολιτική νωθρότητα.
"Παληκάρι από τα Σφακιά
" αναρτηθηκε απο "αθεοφοβος" πέμπτη 25/9/08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive