Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ Ο Ο.Σ.Ε.?



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
O Βουλευτής Β΄ Αθηνών κος Σπυρίδων - Αδωνις Γεωργιάδης και ο Βουλευτής Α΄Αθηνών κος Αθανάσιος Πλεύρης, κατέθεσαν ερωτήσεις προς τους Υπουργούς Πολιτισμού κ. Λιάπη και Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Χατζηδάκι, σχετικά με τον κίνδυνο καταστροφής Αρχαιοτήτων υψίστης σημασίας, από την διάνοιξη υπογείων γραμμών του Ο.Σ.Ε. στην οδό Κωνσταντινουπόλεως. Είναι γνωστό ότι η συγκεκριμένη οδός διέρχεται μέσα από το Δημόσιο Σήμα, που αποτελεί μία περιοχή υψηλού αρχαιολογικού ενδιαφέροντος. Στο παρελθόν μάλιστα, λόγω της διάνοιξης υπογείων στοών στην ευρύτερη περιοχή έχουν προκληθεί ζημιές σε πολλά αρχαιολογικά ευρήματα.
Οι Βουλευτές κ.κ. Γεωργιάδης και Πλεύρης ερωτούν τους αρμόδιους Υπουργούς: 1. Τι μέτρα θα ληφθούν ώστε να μην καταστραφούν και άλλα αρχαιολογικά ευρήματα από την διάνοιξη υπογείων στοών; 2. Για ποιόν λόγο δεν δόθηκε η δέουσα προσοχή εις το παρελθόν, κατά την διάρκεια εργασιών του Ο.Σ.Ε. ή του ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε., ώστε να διασωθούν όλα τα ευρήματα; και 3. Θα υπάρξει εκ νέου μελέτη, ώστε να μην περάσουν οι νέες υπόγειες γραμμές του Ο.Σ.Ε. μέσα από το Δημόσιο Σήμα;
Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΑΔΩΝΙΣ-ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive