Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008

Α,Α,Α, ΑΥΤΟΙ Ξ-Ε-Φ-Υ-Γ-Α-Ν-Ε Ε-Ν-Τ-Ε-Λ-Ω-Σ Γ.Α,Π. = ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ !! ΝΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ !!

Ο Γιώργος Παπανδρέου σαν άξιος απόγονος του Μ.Αλέξανδρου ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη. Πλήθη λαού... Πήραμε το παρακάτω e-mail από το dr Κουτσούκο Αναστάσιο και στην αρχή νομίσαμε ότι κάποιος μας κάνει πλάκα. Το ψάξαμε όμως , βρήκαμε και το site του εδώ , είναι πράγματι υποψήφιος του ΠαΣοΚ , συνεχίσαμε να έχουμε τις απορίες μας αλλά επειδή έχουμε πει ότι εδώ θα ακούγονται ολες οι φωνές αποφασίσαμε να το δημοσιεύσομεν και αμαρτία ουκ έχομεν.
ΑΛΛΑ.... ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ................


"ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ
ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου με τον ούριο άνεμο νίκης που πνέει πλέον στο νέο ΠΑΣΟΚ φτάνει στη συμπρωτεύουσα,


ως άξιος απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Ελευθερίου Βενιζέλου, του Ανδρέα Παπανδρέου και των άλλων καταξιωμένων ηγετών του Ελληνισμού.


Ο Γιώργος Παπανδρέου θα ολοκληρώσει την περιοδεία του με ομιλία το Σάββατο το βράδυ στο Βελλίδειο και συνέντευξη Τύπου την Κυριακή το μεσημέρι.


Πλήθη λαού αναμένουν τον ηγέτη της δημοκρατικής παράταξης Γιώργο Παπανδρέου στη Μακεδονία τη ξακουστή του Αλεξάνδρου τη χώρα,
οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπο του νέου και διεθνώς καταξιωμένου ηγέτη του ΠΑΣΟΚ τον μοναδικό πλέον πολιτικό ηγέτη που μπορεί να υπερασπιστεί τα εθνικά μας θέματα με αξιοπιστία και να προτείνει λύσεις. Οι πολίτες σήμερα πιστεύουν ότι μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου τόσο για τα εσωτερικά καθημερινά προβλήματα (οικονομία, δάνεια, παιδεία, ανεργία, υγεία, ασφάλεια, καθημερινότητα κλπ.) , όσο και για τα εξωτερικά μας θέματα (Σκοπιανό, Κυπριακό κλπ.) είναι ο μοναδικός αξιόπιστος ηγέτης, που θα προσφέρει με την μακρά εμπειρία του και με την πυγμή που διαθέτει, λύσεις μακράς πνοής και θα επαναφέρει την Ελλάδα στη θέση που της αξίζει στη διεθνή σκηνή.


Η Θεσσαλονίκη είναι μια ιστορική πόλη της Ελλάδας που συνέδεσε το όνομά της με ιστορικούς σταθμούς του Ελληνισμού. Από τη λήξη του Α΄ Βαλκανικού Πολέμου αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της σύγχρονης Ελλάδας. Η ίδρυσή της συμπίπτει με την αρχή της ελληνιστικής εποχής, την ανάληψη δηλαδή της οικουμενικής αυτοκρατορίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου, από τους επιγόνους του και την κυριαρχία του ελληνικού πολιτισμού στο μεγαλύτερο τμήμα του γνωστού, για τον τότε δυτικό άνθρωπο, κόσμου. Ο κληρονόμος του βασιλείου της Μακεδονίας και σύζυγος της ετεροθαλούς αδελφής του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Κάσσαδρος, ίδρυσε την πόλη συνενώνοντας 26 πολίχνες, που βρίσκονταν γύρω από το Θερμαικό Κόλπο, και της έδωσε το όνομα της γυναίκας του, θυγατέρας του Φιλλίπου Β΄, Θεσσαλονίκης (όνομα που προήλθε μετά από επιτυχή έκβαση μάχης επί των Θεσσαλών).


Ηδη η Θεσσαλονίκη,
η πανέμορφη νύφη του Θερμαϊκού και όλη η Μακεδονία σύσσωμη αναμένει να αγκαλάσει τον νέο ηγέτη της Ελλάδας τον Γιώργο Παπανδρέου


που θα αφήσει ανεξίτηλη την προσωπική του σφραγίδα στην πορεία του Ελληνισμού.


Χρέος κάθε δημοκράτη
από τον ΄Εβρο έως την Κρήτη ανεξαρτήτου παράταξης είναι να προστρέξει στο κάλεσμα της δημοκρατικής του συνείδησης και με την παρουσία του να τιμήσει τον νέο άξιο τιμονιέρη της Ελλάδας Γιώργο Παπανδρέου.
Χρέος κάθε έντιμου πολίτη είναι να χαιρετίσει και να αγκαλιάσει τις προτάσεις του νέου έντιμου ΠΑΣΟΚ.
Αγέρωχα νειάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είναι πανέτοιμος να αναλάβει το πηδάλιο της Ελλάδος, ακολουθήστε τον!!


Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ήδη σαφές προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ, όπως είχαμε προαναγγείλει, και καθαρή υπεροχή της ηγετικής ικανότητας ως Πρωθυπουργού του Γιώργου Παπανδρέου κάτι που θα σταθεροποιηθεί τις εβδομάδες που έρχονται και θα οδηγήσει σε μια σαρωτική ΝΙΚΗ του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές !!!!

Επιτέλους τέλος∙ η Ελλάδα αλλάζει σελίδα!!!"

Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος

Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ

******************************************

Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: ΑΝ μη τι άλλο αυτοί οι σφουγγοκωλάριοι του ΠΑΣΟΚ , έχουν ΜΕΓΑΛΗ πλάκα. Νάσαι καλά βρε DR. Μας χάρισες κάτι που στερούμαστε τελευταία, ΤΟ ΓΕΛΙΟ. Και μια που το καλαμπουρίζουμε να κάνουμε και μια πρόταση στο ΝΕΟ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ σ.Γιώργο Παπανδρέου: ΠΡΟΣΟΧΗ στο άλογο. Αν χαλάσει στο δρόμο και προσπαθήσει να το επισκευάσει εν κινήσει, να προσέχει ΤΙ θα πιάσει σκύβοντας. ΔΕΝ έχει ταχύτητες το αλογατάκι όπως το ποδηλατάκι. ΕΧΕΙ ΛΕΒΙΕ όμως που αν δεν τον χειριστείς σωστά, την ... πάτησες και σε...πάτησε.
*************************************ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ BLOGG? Για να δούμε:


1)ΤΟ kafeneio:

Και με την Νίκη Κε Κουτσούκο μας
Γράφει ο EυθύλογοςΑγαπητέ καφετζήΔιάβασα σήμερα την ανάρτηση του υποψήφιου βουλευτή του ΠαΣοΚ dr Αναστάσιου Κουτσούκου (Αξίζει να την διαβάσετε όλοι. Εχει εξαιρετικό ενδιαφέρον))Τετάρτη, 10 Σεπτέμβριος 2008

2)Στο ΠαΣοΚ δεν υπάρχουν μόνο Κουτσούκοι
Γράφει ο Γιώργος Βασιλάκης Για τον Ευθύλογο
Αγαπητέ μου - επίτρεψέ μου να σε προσφωνήσω έτσι - είμαι δυστυχώς αναγκασμένος να συμφωνήσω κατ' αρχάς με τα όσα γράφεις για τον Κουτσούκο, μόνον όμως γι' αυτόν. Κάθησα κι' εγώ και του έστειλα ένα κατεβατό στο e mail του - αμφιβάλω όμως αν καταλάβει τι και για τι του γράφω.

3)To troktiko:
"Ο Γιώργος Παπανδρέου σαν άξιος απόγονος του Μ.Αλέξανδρου ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη. Πλήθη λαού..."
"Πήραμε το παρακάτω e-mail από το dr Κουτσούκο Αναστάσιο και στην αρχή νομίσαμε ότι κάποιος μας κάνει πλάκα. Το ψάξαμε όμως , βρήκαμε και το site του εδώ , είναι πράγματι υποψήφιος του ΠαΣοΚ , συνεχίσαμε να έχουμε τις απορίες μας αλλά επειδή έχουμε πει ότι εδώ θα ακούγονται ολες οι φωνές αποφασίσαμε να το δημοσιεύσομεν και αμαρτία ουκ έχομεν...



4)To citypress :
ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου με τον ούριο άνεμο νίκης που πνέει πλέον στο νέο ΠΑΣΟΚ φτάνει στη συμπρωτεύουσα, ως άξιος απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Ελευθερίου Βενιζέλου, του Ανδρέα Παπανδρέου και των άλλων καταξιωμένων ηγετών του Ελληνισμού.



5)To : taxalia
Έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Τι λέει αυτός ρε παιδιά;
Τι λένε εδώ, τα φιλαράκια μας?
Ο Γιώργος Παπανδρέου σαν άξιος απόγονος του Μ.Αλέξανδρου ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη. Πλήθη λαού...
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ (αφού διαβάσετε το άρθρο στο ΚΑΦΕΝΕΙΟ), δείτε το επίσημο πρόγραμμα του Γιώργου Παπανδρέου...

***********************************************

ΣΗΜ. Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ τα ειρωνικά σχόλια απο τα περισσότερα blogg.Επομένως φίλοι απο τα σχόλια, καταλήγουμε στο συμπέρασμα, ότι ο dr ΕΚΑΝΕ ΖΗΜΙΑ στον ΓΑΠ. Δηλαδή ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ του διακωμωδείται ο ΑΡΧΗΓΟΣ της Αξ.Αντιπολίτευσης.

Και μην πούμε ότι όλοι είναι αντιΠΑΟΚ κατα τα πρότυπα του ..."αντικομμουνισμού" γιατί αρκετά γελάσαμε σήμερα. ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΗΚΑΜΕ!!

7 σχόλια:

  1. και ομως κυριοι ο γιωργοσ παπανδρεου εχει δικαιωμα να ειναι αξιοσ απογονοσ του μεγελεξενδρου οπωσ και καθενασ που αγωνιζεται για την ελλαδα
    οσο για το αν ο Δρ ειναι "σφουγγοκολαριος" ψαξτε διπλα σας
    ο Κουτσουκος αγωνιζεται για τον ελληνισμο αλλα δεν το διατυμπανιζει!!
    Για δειτε το εργο του!
    Λυπουμαστε που υποτιματε τον καθηγητη μας
    Ενας Ελληνας μαθητης του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΣΕ ΠΙΝΑΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ - Chios News24 Απρ. 2006 ... Τα έργα της με εισήγηση του Δρα Αναστάσιου Κουτσούκου θα εκτεθούν ... Ας σημειώσουμε, τονίζει ο Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος ότι η Ομήρου ...


    www.chiosnews.com/cn2442006846540.asp - 35k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες


    Sofia Times Magazine - 12 χρόνια ενημερώνει την Ελληνική Ομογένεια ...Alain Forh και ο Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος Αντιπρόεδρος του Αρχαιοελληνικού Πανεπιστημιακού θεάτρου της Σορβόννης "Δημόδοκου" και ο Ι. Μαρωνίτης Πρόεδρος του ...
    www.sofiatimes.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5500&Itemid=86 - 77k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗΣ ..ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ...ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!!
    ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ...
    ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω τι λέτε κκ αλλά εγω σαν σαλονικός και ΠΑΣΟΚ δεν θα πάω. ειδικά για να μη δω αυτόν τον κόπανο dr. Γιαυτό κρατιέται το μπουρδέλο της δεξιάς. Γιατί με τέτοια νούμερα που έχουμε μ,ας πήρε χαμπάρι ο λαός.
    άντε πνιγείτε ρε γλύφτες
    Θανάσης Κ
    Επανωμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο 0,4%, το γκάλοπ της Alco...
    .
    Σύμφωνα με πληροφορίες, από την τελική επεξεργασία των στοιχείων και των ευρημάτων, στο γκάλοπ που διενήργησε η εταιρεία Alco και πρόκειται να δημοσιευτεί αύριο Κυριακή στην εφημερίδα "Πρώτο Θεμα" προκύπτει ότι στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται κατά 0,4% του ΠΑΣΟΚ.
    Στο προηγούμενο γκάλοπ που είχε κάνει η ίδια εταιρεία με πρόθεση ψήφου, τον Μάιο, η ΝΔ ήταν μπροστά 1,8%.
    -----------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΑΡΩΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!
    ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΤΟ ΒΕΛΛΙΔΙΟ!!
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΣΑΤΕ Π Δρ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ !!
    ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεστός κατανοητός χωρίς υπερβολές και εξάρσεις χωρίς να χάνει το μέτρο στην κριτική στην ΝΔ εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπανδρέου στην ΔΕΘ.
    Ανάπτυξε προγραμματικό λόγο ανέλαβε δεσμεύσεις και υποχρεώσεις.
    Με αυτή την ομιλία η παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου στην ΔΕΘ αποκτά ένα θετικό πρόσημο.
    ------------------------

    PASOKARA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive