Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ


ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

Συγχαρητήρια του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρη στην Ελληνική αποστολή των Παραολυμπιακών Αγώνων Πεκίνο 2008, για τις συνεχείς επιτυχίες των Ελλήνων αθλητριών και αθλητών.

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης απέστειλε στον αρχηγό της Ελληνικής Παραολυμπιακής αποστολής κ. Αθανάσιο Μήλιο, συγχαρητήριο τηλεγράφημα για τις συνεχείς επιτυχίες των Ελλήνων αθλητριών και αθλητών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.
Στο τηλεγράφημά του ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. αναφέρει:

«Όλοι μας παρακολουθούμε τους αγώνες των Ελλήνων αθλητών μας, πανηγυρίζουμε και μας συγκινεί βαθύτατα κάθε προσπάθειά τους, κάθε εμφάνισή τους στους αγωνιστικούς στίβους του Πεκίνου. Σας παρακαλώ διαβιβάστε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε κάθε μία και έναν αθλητή της Ελληνικής Παραολυμπιακής αποστολής, γιατί καθημερινά με τις επιτυχίες τους και τις νίκες τους υψώνουν ψηλά την Ελληνική σημαία και αποδεικνύουν σε κάθε τους αγώνα, άσχετα με το αποτέλεσμά του, πως η ανθρώπινη θέληση μπορεί και έχει τη δύναμη να πραγματοποιεί κάθε μας όνειρο και να πετυχαίνουμε αυτά που άλλοι θεωρούν ακατόρθωτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive