Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

AΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ: ΣΤΥΓΝΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Είναι απίστευτοι αυτοί οι τύποι που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ κυβερνούν αυτή τη χώρα. Έχουν φτάσει εναν ολόκληρο λαό στα όρια της παραφροσύνης και της απελπισίας. Φτάσαμε να βλέπουμε συμπολίτες μας να παίζουνε ξύλο σαν χαμίνια του δρόμου για λίγη βενζίνη προκειμένου να πάνε στο προορισμό τους.


ΒΡΕ ανεγκέφαλοι λαικοί σαδιστές, αφού ξέρετε ότι ΔΕΝ μπορείτε να τα βάλετε με ΚΑΜΙΑ επαγγελματική τάξη, αφού είσαστε ΠΑΝΤΕΛΩΣ ανίκανοι να διαχειριστείτε τα ΚΑΥΤΑ προβλήματα, αει στα τσακίδια τελικά, πρίν σας πάρουμε με τις πέτρες, ανίκανοι ε, ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

8 το πρωί στη Βάρκιζα, έπεφτε το ξύλο της αρκούδας γιατί κάποιοι παραβίαζαν την ουρά 50 και πλέον αυτοκινήτων που περίμεναν στο βενζινάδικο. δίκιο και οι μεν δίκο και οι δε που επρεπε να προλάβουν το αεροπλάνο τους. Χάβρα των Ιουδαίων για την ανικανότητα και το μίσος αυτής της Κυβέρνησης ενάντια στο λαό, που λές και είναι μαζόχας και τους αντέχει ΑΚΟΜΑ.Ελάτε σε μια ουρά βρε χαραμοφάηδες του πιο αποτυχημένου ασκεριού, να μιλήσετε με το κόσμο κι αν φύγετε ζωντανοί να μου γράψετε. Κάνατε ενα λαό χούλιγκαν ελεεινοί και τρισάθλιοι.
ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΤΩΡΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!
"Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive