Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008

AYTOI ΠΟΥ ΕΚΧΩΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ !! ΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ? ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ Π-Ρ-Ο-Δ-Ο-Τ-Ε-Σ ! κ. Γ.Α.Π. !!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ





‘Aν ξαναγυρίσουμε πίσω στα χρόνια, που ο ΓΑΠ ή πιο . . σοβαρά, ο Γιωργάκης μας, ζούσε στην Ελλάδα σαν ΥΠΕΞ επι Σημίτη και ενεργούσε κάτω από μίαδιμοιρία συνεργατών-συμβούλων, που δεν ήξεραν γρί ελληνικά – μήπως ξέρει και ο ίδιος; - γιατί ήταν αμερικανάκια επιλεγμένα και απεσταλμένα από το εκεί state department, και που, όταν κάλεσε τον φίλο του τον Τζεμ από την Τουρκία και ύστερα από εκείνο το αξέχαστο τσιφτετέλι στην Έφεσο ενώπιον της τουρκικής κουστωδίας, που τον συνόδευε, ξήλωσε από όλους τους τοίχους στο δικό μας ΥΠΕΞ όλα τα κάδρα με τους ήρωες της επαναστάσεως του 1821, δεν χρειάζεται καθόλου να κατανοήσουμε όσα του είπαν οι σύμβουλοί του – αυτός ποτέ δεν είχε περισσότερη άποψη - αλλά και ποτέ να μην ξεχάσουμε την ιστορία που μαθαίνουμε σήμερα για πρώτη φορά από την ομογένειά μας στον Καναδά.

‘Ηταν λοιπόν το 1999, που ο Άκης, υπουργός εθνικής
αμύνης, πήγε στο Τορόντο για την σύνοδο του ΝΑΤΟ. Και τότε ήταν που μετά την σύνοδο και σε συνέντευξη τύπου ο Αμερικανός υπουργός αμύνης David Kohen είπε σε σχετικό ερώτημα ότι, ενώ μέχρι τότε υπήρχε κίνδυνος πολέμου με τους Τούρκους, συμμάχους μας μέσα στο ΝΑΤΟ, κατάφεραν οι δυο αυτοί εταίροι, εμείς και αυτοί, να τα βρούν ύστερα από – μονομερείς – παραχωρήσεις της χώρας μας σε εθνική κυριαρχία.

Κατά σύμπτωση μερικές εβδομάδες αργότερα
επισκέφθηκε το Τορόντο ο Υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Σημίτη, Γιώργος Παπανδρέου.

Με την ευκαιρία εκείνης της επίσκεψης, οργανώθηκε συνέντευξη τύπου του Υπουργού προς τους φορείς των ομογενειακών μέσων μαζικής ενημέρωσης, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Τορόντο. Ο Υπουργός αναφέρθηκε πάνω στο πρόγραμμα της κυβέρνησης και υπεραμύνθηκε της πολιτικής του να ονομάσει τους
μουσουλμάνους της Θράκης ως . . . Τούρκους.

Ζήτησε δε την κατανόηση των αποδήμων ομογενών, οι οποίοι έχουν τις δικές τους εμπειρίες πάνω στο . . . πολύ-πολιτισμό.

Και μετά από αυτό ρωτήθηκε ο ΓΑΠ αν ο ισχυρισμός του David Kohen τον βρίσκει σύμφωνο. Αδιάψευστη θέση του Αμερικανού μπροστά από τον παρόντα Έλληνα Πρέσβη κ. Ι.Θώμογλου, ο οποίος δια νεύματος
επιβεβαίωσε του λόγου το αληθές.

Ο υπουργός μας, αφού με άκουσε, απάντησε:

“ Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε
μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ό,τι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας. “

Τον άκουσαν οι παριστάμενοι και έμειναν με το στόμα ανοικτό, όπως σίγουρα θα μείνετε και εσείς φίλοι αναγνώστες, και μάλιστα μερικοί που συντάσσεστε ακόμα με τον Γιωργάκη και με όσα μας λέει, όταν πιάνει
το μικρόφωνο στα χέρια του. Γιατί, όταν τον ρώτησαν δημοσιογράφοι, αν με όσα ξεφούρνισε στον Καναδά, συμφωνεί ο ελληνικός λαός, διακόπηκε η συνέντευξη . . .

Στην ΔΕΘ, που θα ον υποδεχθεί σήμερα μαζί με τους φίλους του, ίσως θα έπρεπε κάποιος να του υπενθυμίσει ότι, πριν να υποσχεθεί ό,τι έχει για το μέλλον, να ανακαλέσει έστω και μετά απο 9 χρόνια τα στραβοπατήματά του στην εξωτερική πολιτική. Ομολογουμένη αμαρτία ούκ έστι αμαρτία Γιωργάκη ..
.

Μπορεί όμως να κάνει κάτι τέτοιο ο αξιωματούχος του
state department στην Ελλάδα και για την Ελλάδα;
Σημ.ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΖΟΥΣΕ>>>>>
ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΕΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive