Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

3 MHNEΣ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΑΘ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!

"Σε τρίμηνη φυλάκιση καταδικάστηκε χθες πρόεδρος μιας κρατικής ΔΕΚΟ για "μη εφαρμογή δικαστικών αποφάσεων".
Ο λόγος για την εταιρεία Ύδρευσης-Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης(ΕΥΑΘ).Συγκεκριμένα δεν καταδικάστηκε μόνο ο πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΑΘ αλλά και το ΔΣ της εταιρείας για μη εφαρμογή διακαστικών αποφάσεων!!
Mε email που απέστειλε ο σύλλογος εργαζομένων της εταιρείας στο Greece-Salonika τονίζει πως "όταν καταδικάζεται ένας σύμβουλος του Πρωθυπουργού...
και απομακρύνεται από τη θέση του, όταν ένας Υπουργός ναυτιλίας οδηγείται σε παραίτηση , τι πρέπει να συμβεί σε έναν διοικητή ΔΕΚΟ και μάλιστα της υψηλής κεφαλαιοποίησης όταν καταδικάζεται σε φυλάκιση; Που είναι ο αρμόδιος υπουργός για να ελέγξει τον υφιστάμενο του; Δε μπορεί ή μήπως δε θέλει; Ή ακόμη χειρότερα μήπως συμφωνεί με τις πρακτικές του;
Χθες ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της ΕΥΑΘ και το ΔΣ της εταιρείας, καταδικάστηκαν σε τρίμηνη φυλάκιση λόγω μη εφαρμογής Δικαστικών αποφάσεων.
Μέσα σε μια τρικυμία αρνητικής δημοσιότητας για την κυβέρνηση ήρθε να προστεθεί και η καταδίκη ενός διοικητή ΔΕΚΟ της υψηλής κεφαλαιοποίησης της επιλογής της.
Εδώ και χρόνια οι εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ φωνάζουν για κακοδιοίκηση, αλαζονεία και τρομοκρατία, και εισπράττουν από την Διοίκηση και τους επιβλέποντες αυτήν λασπολογία, και εμπαιγμό."
greece-salonika-archives.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive