Τετάρτη 27 Αυγούστου 2008

Ο "HALDIR" ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΝ "ΙΑΣΩΝΑ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ

Κάθε επανάσταση γίνεται από μειοψηφίες.

Γράφει ο "Haldir"

Το ίδιο έκαναν και οι αστικές επαναστάσεις.
Δε χρησιμοποίησαν εκλογές.
Η δικτατορία του προλεταριάτου είναι μια προσωρινή κατάσταση μέχρι να εδραιωθεί το παλλαικό κράτος. Αυτά λέει η θεωρία.
Τα γεγονότα υπάρχουν και απ'τις δύο πλευρές.
Και εφόσον η μία πλευρά νίκησε, φόρτωσε πολλά γεγονότα στην άλλη.
Επίσης ο ελληνικός λαός σε ψηφοφορία με 26% αποχή έδωσε στο κκε την τρίτη θέση με 8,2%.
Τι σημαίνει αυτό? Οταν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έπαιρναν 40% η κάθε μία έκαναν κάτι καλό στη χώρα και δικαίωσαν το λαό που τις ψήφισε?
Ο λαός ξέρει?
Τίποτα δεν ξέρει.
Και κάνουν ότι μπορούν για να μη μάθει.
Εξ'ου και η κατάντια της παιδείας, της τηλεόρασης και της κοινωνίας ολόκληρης που παράγει πολίτες φιλήσυχους, θρήσκους και "πρόβατα".
Εχουν αρχίσει να αλλάζουν τα πράγματα.
Ο κόσμος ξυπνάει...Οι απόψεις του Λαζαρίδη δε μου λένε τίποτα...Αν θες βάλε και του Χρουστσώφ από το συνέδριο που πήρε την εξουσία.
Θα βρείς μια καλή επίθεση στον Στάλιν.
Θα σου φανεί χρήσιμη..
Haldir

1 σχόλιο:

  1. Ώπα μεγάλε αν δεν σου "λένε" οι μαρτυρίες/απόψεις κάποιου και ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ να συνεχίσεις απο εκεί, απλά μην το αναφέρεις. Στην τελική γιατι να ενδιαφερόμαστε εμείς για τις δικές σου? Έχεις πάει ο ίδιος φυλακή η εξορία? Όχι απλα κάθεσαι και διαβάζεις και θαυμάζεις κομψές ΘΕΩΡΙΟΥΛΕΣ. Αυτό το κάνεις 50% γιατι κάποτε σε ΚΑΝΑΝΕ να το νιώσεις και 50% γιατι πλέον ο περίγυρός σου αποτελείται κυρίως απο "ομοιδεάτες" σου και ανησυχείς για την τροπή που θα πάρει η ζωή σου δίχως την παραμύθα. Αν δεν έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο, της αμφισβήτησης δηλαδή, πραγματικά δεν με ενδιαφέρει η αποψή σου καθώς δεν έχεις κριτικό νου και δεν θα φτάσουμε πουθενά. Στο ντιμπέιτ καλός δείχνεις πάντως, οπότε σίγουρα έχεις καταπιεί συνειδητά αρκετή μούφα. Αυτό είναι το λεγόμενο ρεύμα Τρόστσκι, ιδεολογία μεν, αλλα με το βάρος στην προπαγάνδα. Όλες οι ΙΔΕΟΛΟΛΑΤΡΙΕΣ του περασμένου αιώνα στην ΠΡΑΞΗ μόνο σε παραμυθένιες χούντες έχουν οδηγήσει. Ειδικά ο απροκάλυπτος κομμουνισμός έχει επιδοθεί σε ζωώδη αίσχη τα οποία μου τα έχουν διηγηθεί αυτόπτες μάρτυρες. Θες να σε φέρω σε επαφή και σένα ή ούτε αυτών σε ενδιαφέρει η άποψη τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive