Κυριακή 17 Αυγούστου 2008

ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ.........ΧΑΖΕΣ?


Μειονέκτημα θεωρείται οι υψηλός δείκτης ευφυίας για τις γυναίκες που επιθυμούν να παντρευτούν.
Αναφέρει πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη από τέσσερα βρετανικά πανεπιστήμια και δημοσιεύεται στην κυριακάτικη Τάιμς.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τη μελέτη αυτή, η πιθανότητα του γάμου αυξάνεται κατά 35% για τα αγόρια για κάθε αύξηση 16 ποσοστιαίων μονάδων του συντελεστή ευφυίας που παρουσιάζουν.
Ωστόσο, στην αντίπερα όχθη, για ένα κορίτσι αυτές οι επιπλέον 16 ποσοστιαίες μονάδες μειώνουν κατά 40% την πιθανότητα να βρεθεί εις γάμου κοινωνία, διαπίστωσαν οι ερευνητές των πανεπιστημίων του Εδιμβούργου, του Αμπερντίν, του Μπρίστολ και της Γλασκόβης, αφού πρώτα παρακολούθησαν τις προσωπικές πορείες 900 ατόμων από τότε που ήταν 10 ετών έως τα 40 τους χρόνια.
Οι ευφυείς και μορφωμένες γυναίκες βρίσκουν όλο και πιο δύσκολα συντρόφους της αρεσκείας τους, ομολογεί ο Πολ Μπράουν ψυχολόγος και καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ.
Γυναίκες που έχουν σταδιοδρομήσει επαγγελματικά και διανύουν τη δεκαετία των 30 θεωρούν πολύ απλά ότι οι άνδρες δεν είναι ενδιαφέροντες.
Αντίθετα, οι ευφυείς άνδρες προτιμούν συντρόφους με χαμηλότερο δείκτη ευφυίας, εκτιμά η Κλερ Ρέινερ συγγραφέας και εκδότρια: ''Ενας άνδρας με υψηλό δείκτη ευφυίας έχει μια εργασία που τον συναρπάζει και προτιμά μια πιο παραδοσιακή σύζυγο, που θα ασχολείται με το σπίτι, στην ουσία ένα αντίγραφο της μητέρας του''.
Σημ. Τη λύση στο ερώτημα ΓΙΑΤΙ ? μου την έδωσε η ευφυέστατη σύντροφός μου.
-Μα είναι απλό μου είπε. Πρόκειται για κομπλεξικούς άνδρες, που δεν μπορούν να επιβληθούν σε μια έξυπνη γυναίκα. Άρα είναι πολύ ευκολότερο να επιβληθούν σε μια γυναίκα,.. μειωμένης αντίληψης.
Λέτε νάναι έτσι?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive