Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

ANTΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑΖΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ. ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/8 ΑΓΩΓΗ


Στην αντεπίθεση περνάει αύριο ο Δήμαρχος Ζαχάρως κ. ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ, μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα μερίδας του τύπου και ΜΜΕ.

Σε συνομιλία που είχαμε πρίν απο λίγο μαζί του, μας πληροφόρησε ότι αύριο Παρασκευή καταθέτει αγωγή κατά των Δημοτικών Συμβούλων Ζαχάρως κ.κ. Μπούσμπουρα και Βασιλόπουλο , κατά της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ και του δημοσιογράφου κ. Λουδάρου καθώς και κατά της εφημερίδας ΠΡΩΙΝΗ. Ο κ. Χρονόπουλος διαβεβαίωσε το blogg μας, ότι ΟΛΕΣ οι ενέργειες έγιναν ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ το θέμα έχει περάσει απο δημοτικό συμβούλιο, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ αυθαιρεσία και τα εγκαίνεια του ΝΕΟΥ Δημαρχιακού Μεγάρου θα τα κάνει εκπρόσωπος της Αυστραλιανής Κυβέρνησης.
Η άποψή μας είναι ότι καλό είναι να ακούγονται ΟΛΕΣ οι απόψεις και αν παρεμβαίνει η Δικαιοσύνη, θα πρέπει να περιμένουμε την ετυμηγορία της.
αναρτηθηκε απο αργυρης πεμπτη 28/8/08 ωρα 20:50 μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive