Δευτέρα 28 Ιουλίου 2008

ΠΑΠΑ ΗΛΙΑΣ : "ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑ ΛΑΟΥ" !!

Σχετικά με τη δολοφονία των ναυτεργατών στο Πέραμα, κάποιος πολίτης είπε: Οι εργοδότες εκμεταλλεύονται τη δυνατότητα, που τους δίνει ο νόμος, για να αντιμετωπίζουν τους ναυτεργάτες με τον τρόπο, που τους αντιμετωπίζουν…

Ο κ. Αλογοσκούφης, όταν ρωτήθηκε για τις τερατώδεις αυξήσεις στους μισθούς των δικαστικών είπε: Δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά ήταν απόφαση δικαστηρίου!…

Όμως το δικαστήριο αποφάσισε με βάση τους νόμους, που ψήφισαν οι Βουλευτές.

Που σημαίνει ότι και στην πρώτη περίπτωση -τη δολοφονία-και στη δεύτερη -την καταλήστευση του λαού-υπεύθυνοι είναι οι Βουλευτές.

Οι οποίοι χρησιμοποιούν τους νόμους, όπως οι διάφορες χούντες και δικτατορίες τα τανκς. Για να μπορεί το Κατεστημένο να πραγματοποιεί το όργιο της καταπίεσης και λεηλασίας σε βάρος του λαού.

Που σημαίνει ότι κάποιοι πολιτικοί μπλαμπλάδες όχι μόνο την πραγματική διάθεση για δικαιοσύνη δεν έχουν, αλλά ούτε ίχνος ντροπής….

1 σχόλιο:

  1. Φυσικά και φταίνε οι βουλευτές.
    Οι βουλευτές είναι οι άγοντες το λαό και αυτό ωφείλουν να το κάνουν σωστά.
    Όχι να άγονται, όπως κάποιοι που χάνουν τις εκλογές και ευθαρσώς σκέφτονται και μιλάνε για επαναπροσδιορισμό θέσεων και ιδεολογιών στο βωμό του αγώνα ανακατάληψης της εξουσίας.
    Άγει λοιπόν η εξουσία(Παρεμπιπτόντως, εκ του άγω προέρχεται το "τουρκικό" αγάς) και αφού άγει, ευθύνεται για τα πάντα. Για την έλλειψη παιδείας, για τη δημοκρατική, οικονομική και όποια άλλη κρίση παρουσιάζεται.
    Και πάνω απ' όλα υπεύθυνοι είναι οι αρχιεξουσιαστές. Στην Ελλάδα λέγονται πρωθυπουργοί.
    Όπως κι αν λέγονται, αυτοί είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τα πάντα...
    Και βέβαια, αποκλειστικά υπεύθυνοι για τους κακούς άγοντες που τους δίνεται η "ευκαιρία" να συνεχίσουν δεύτερη τετραετία, είναι όσοι τους ξαναψηφίσουν.
    Ουπς! Αδιέξοδο η προηγούμενη πρόταση!
    Γιατί το να μην αντιλαμβάνεσαι τον κακό κυβερνήτη, οφείλεται προφανώς σε λάθος παιδεία.
    Και ποιος είναι υπεύθυνος για την παιδεία;
    Η εξουσία.
    Ουφ! Φαύλος κύκλος.
    Μοναδική λύση, η προσπάθεια πραγματικής παιδείας από εξωκρατικούς φορείς. Εννοώντας όλο το κρατικό σύστημα με τα διαπλεκόμενα μέρη του μαζί...
    Κάτι σαν εμάς δηλαδή...
    Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που προσπαθούν να περιορίσουν την έκφραση μέσα από τα blogs.
    Ίσως πλέον να είναι ο μοναδικός υπαρκτός κίνδυνος της υπαρκτής ολιγαρχίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive