Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008

ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο "PASOK POISONOUS"

Αγαπητέ Ιάσωνα,

Καταλαβαίνω την αγανάκτησή σου για το επεισόδιο στην Μύκονο ,που μας ξεφτίλισε σαν κράτος, αφού κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω του Διαδυκτίου.
Επίτρεψέ μου να πω ότι ,σε πολλλά μέρη της χώρας, μεγάλη ευθύνη φέρει η τοπική αυτοδιοίκηση που επιτρέπει την λειτουργία κέντρων διασκέδασης τα οποία στην κυριολεξία είναι ... μπορντέλα αισχήστου επιπέδου.
Παρατηρούμε νησιά που βασιλεύει πλήρης ησυχία , ηρεμία και στο διπλανό νησί γίνεται της π......ς .
Αν ρωτήσεις , θα μάθεις ότι ο τάδε Δήμαρχος δεν δίνει άδεια σε στέκια που ουσιαστικά είναι μπορντέλα . Και όταν κάποια ουζάδικα μετατρέπονται σε μπορντέλα ,
ο καλός Δήμαρχος τους παίρνει τις άδειες .
Υπάρχουν όμως πολλοί Δήμαρχοι που με την δικαιολογία της προσέλκησης του μεγαλύτερου, δυνατού, αριθμού τουριστών δίνουν άδειες με το τσουβάλι,χωρίς ελέγχους και προδιαγραφές .

Δεν γράφω ονόματα νησιών για να μην πει κάποιος ότι υπερασπίζομαι το νησί της καταγωγής μου αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια .
Ακόμα και στην παραλιακή μας εδώ στα Νότια προάστια,υπάρχει διαφορά από Δήμο σε Δήμο ......

Και υπεύθυνοι αποκλειστικά είναι οι Δήμαρχοι .

''PASOK poisonous''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive