Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008

ΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΚΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΗ Ν.Δ.

Χ. Φλωράκης: "Εκατό τοις εκατό πρωθυπουργός θα είναι ο Κ. Καραμανλής"!!! Η επαίσχυντη δήλωση υποταγής της ηγεσίας του «Κ»ΚΕ στο ντόπιο κεφάλαιο: Χ. ΦΛΩΡΑΚΗΣ - «Κ»ΚΕ: ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΔ
Τα μέλη και οι οπαδοί του «Κ»ΚΕ που περίμενα -και σωστά- να ακούσουν από το στόμα του επίτιμου προέδρου του Κόμματός τους να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές το κόμμα τους, ξαφνιάστηκαν στις 24 Απρίλη «επαναστατικά»(!)-φιλοκαραμανλικά, δηλ. φιλομοναρχοφασιστικά. Έκπληκτοι και εμβρόντητοι άκουσαν από τους δέκτες της τηλεόρασης -και μαζί τους και ολόκληρος ο δημοκρατικός λαός της χώρας- αντί να τους καλεί να ψηφίσουν «Κ»ΚΕ στις επόμενες εκλογές για να «ηττηθεί ο δικομματισμός»(!), όπως διακηρύσσει σ' όλους τους τόνους η σοσιαλδημοκρατική ηγεσία του, να παρεμβαίνει στην πρόωρη προεκλογική διαμάχη μεταξύ των δυο μεγαλοαστικών κομμάτων, του μοναρχοφασιστικού κόμματος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και να δηλώνει: «εκατό τοις εκατό πρωθυπουργός ο Καραμανλής»!!! Ακριβέστερα, όταν ρωτήθηκε απ' τους δημοσιογράφους για την κατ' ιδίαν συνομιλία που είχε με τον Κ. Καραμανλή ο Φλωράκης απάντησε ότι «θα τα πούμε όταν γίνει πρωθυπουργός» και στην επιμονή των δημοσιογράφων -που ας σημειωθεί γνωρίζουν τι γίνεται στα παρασκήνια των αστικών και ρεβιζιονιστικών κομμάτων- «Γιατί θα γίνει;» απάντησε: «εκατό τοις εκατό. Γιατί ρωτάς, δεν τ' αφήνεις αυτά» («Ελευθεροτυπία» 25.4.2002). Ακριβώς αυτό μετέδωσαν και όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα.



* Ν. Γρυλλάκης: «Η κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας-Συνασπισμού με πρωθυπουργό τον Τζανή Τζανετάκη σχηματίστηκε και με την συγκατάθεση του τότε ηγέτη της πανίσχυρης ακόμα ΕΣΣΔ Γκορμπατσόφ» (Ν. Γρυλλάκης: «...Αποκαλύπτω», σελ. 27, Αθήνα 2001)
{Ο Αθεόφοβος}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive