Τετάρτη 23 Ιουλίου 2008

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ" ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΥΓΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Συγχαρητηρια στην άλλη Ελλαδα


ΓΡΑΦΕΙ Ο : "ΙΑΣΩΝ"

Να συγχαρουμε την άλλη Ελλαδα. Αυτή που αγωνιζεται, διακρινεται, πρωτευει και αποδεικνυει ότι υπαρχουν ακομη γονιδιακως Ελληνες.

Βεβαια στην Ελλαδα για να διακριθει καποιος παλαιοθεν , θα πρεπει να ειναι ή κομμουνιστης ή ομοφυλοφιλος ( γνωστη η ρυσι του Χατζιδακη, που εσπευσε να την συμπληρωση λεγοντας ‘’Κι εγω ( εννοωντας που εχω δακριθη) δεν υπηρξα ποτε κομμουνιστης’’) Ή ακομα να συμετασχη σε καποια απο τις εκπομπες αναζητησεως των πιο αταλαντων ‘’ταλεντων’’ στο τραγουδι, οπου ασημαντοτητες γινονται διασημοι χαριν του ανεξαντλητου κεφαλαιο της βλακειας των Νεοελληνων που τα βλεπουν , τα χειροκροτουν και θεοποιουν τους πρωταγωνιστες.

Όμως οι μαθητες Παντέλα Στυλιανή (εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα) - αργυρό μετάλλιο, Τσαμπασίδης Ζαχαρίας (Γυμνάσιο Λιτόχωρου) - αργυρό μετάλλιο, Καλαντζής Γεώργιος (Γυμνάσιο Δεκενίκων Αχαϊας) - χάλκινο μετάλλιο, Λώλας Παναγιώτης (Εκπαιδευτήρια Τρικάλων Αθηνά) - χάλκινο μετάλλιο και Λιάμπης Κωνσταντίνος (1ο Γυμνάσιο Άρτας) - χάλκινο Μετάλλιο όλα αυτά τα παναξια παιδια Μαθητες της μελετης και του πνευματικου μοχθου διακριθησαν στην Βαλκανικη Μαθηματικη Ολυμπιαδα που πραγματοποιηθηκε στον Αυλωνα της Β.Ηπειρου ( νυν κρατικως Νοτιος Αλβανια)

Φαντασθειτε αν υπηρχε εκ μερους του κρατους αλλα και εκ μερους των ιδιωτων ενδιαφερον στα Μεσα ‘’Ενημερωσεως’’ και ειχαν εκπομπες για τη Φυσικη τα Μαθηματικα , τη Γεωμετρια. Οπου σ’ αυτες τις μορφωτικες εκπομπες θα συμετειχαν διαγωνιζομενοι μαθητες.

Αντι να μας παρουσιαζουν ‘’αγωνιστες’’, ‘’ μαχητες’’ του συντονιστικου του Ριζοσπαστη ή των ‘’σεμνων'' νεων του ΣΥΡΙΖΑ για να μας προπαγανδισουν την λοβοτομημενη θεωρησι της λειτουργιας του δογματικου μιαλου..

Αντι εκπομπων τυπου ‘’Ραντεβου στα Τυφλα’’ ή εκεινες τις μεσημεριατικες της κυριακης , οπου μαζευονται τρωνε πινουνε και θεραπευονται αυτόκολακευομενοι και αυτοθαυμαζομενοι για οτι υπαρχουν.

Θα ειχαμε αμετρητους μαθητες οπως, η Παντέλα Στυλιανή ο Τσαμπασίδης Ζαχαρίας (Γυμνάσιο Λιτόχωρου) ο Καλαντζής Γεώργιος (Γυμνάσιο Δεκενίκων Αχαϊας ο Λώλας Παναγιώτης (Εκπαιδευτήρια Τρικάλων Αθηνά) και ο Λιάμπης Κωνσταντίνος (1ο Γυμνάσιο Άρτας) - χάλκινο Μετάλλιο

Συγχαρητηρια! Συγχαρητηρια ! Συγχαρητηρια!

Σ αυτους τους Νεους, τους γονεις τους, τους Εκπαιδευτικους των.Κι σε αλλες επιτυχιες Παιδια Μπραβο σας,

ΙΑΣΩΝ

2 σχόλια:

  1. Whoever owns this blog, I would like to say that he has a great idea of choosing a topic.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα απλό μπράβο χωρίς να κριτικάρεις άσχετα πράγματα μεταξύ τους δεν γίνεται Ιάσωνα΄? Και ξέρεις τα παιδιά και τις οικογένειες τους για να τους επαινείς από τη μία πλευρά και να τους σιχτιρίζεις από την άλλη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive