Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008

Τα συγχαρητηρια ανηκουν σε ΟΛΟΥΣ μας λέει ο "ΙΑΣΩΝ"

Γιατι ντρεπομαι που η Ελλαδα είναι Βαλκανοταλιμπανια:

Γράφει ο : "ΙΑΣΩΝ"

· Κλινικά νεκρός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», ένας 20χρονος Αυστραλός τουρίστας, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από υπάλληλο κέντρου διασκέδασης στη Μύκονο.Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάλληλοι του μαγαζιού ζήτησαν να τον ελέγξουν, διότι θεώρησαν ότι αυτός και η παρέα του είχαν κλέψει πορτοφόλια. Ο 20χρονος αντιστάθηκε και ο ένας υπάλληλος τον χτύπησε με πτυσσόμενο γκλοπ
· Στα 17 υπεράριθμα, υπερφορτωμένα βαγόνια αποδίδεται, σύμφωνα με πληροφορίες, το σιδηροδρομικό ατύχημα στον Μπράλο στο οποίο εμπλέκονται τουλάχιστον οκτώ εργαζόμενοι στον οργανισμό. Την ίδια στιγμή ένα ακόμη σκάνδαλο υπεξαίρεσης 125.000 ευρώ από τον ΗΛΠΑΠ έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καταδεικνύοντας ότι φαινόμενα διαφθοράς παρατηρούνται και σε άλλες μεταφορικές εταιρείες.
· Για μια θέση στάθμευσης ο 47χρονος τροχονόμος στο Ξυλόκαστρο, μαχαίρωσε έναν 40χρονο οδηγό, ο οποίος προσπαθούσε να σταθμεύσει, έχοντας στο αυτοκίνητό του τη σύζυγό του και τα δύο του παιδιά. Εντύπωση, πάντως, προκαλεί ότι ο εν λόγω τροχονόμος, δεν τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ από την τοπική αστυνομία, εξαρχής, ο βαρύς τραυματισμός θεωρήθηκε μία απλή σωματική βλάβη.

Γιατι θα μπορουσα να ειμαι Υπερηφανος αν κάθε μερα δεν κατρακυλουσαμε και πιο χαμηλα:

Ημερολόγιο των Ολυμπιακών Αγώνων ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων
….Σε νέα επιστημονική μελέτη, που δημοσιεύεται στο αυριανό τεύχος της επιστημονικής επιθεώρησης «Nature», οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν τη λειτουργία συγκεκριμένου τροχού, που κατέγραφε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας
…η ομάδα ερευνητών διαπίστωσε ότι το ημερολόγιο των Βαβυλώνιων, όπως υπάρχει στο Μηχανισμό, περιέχει κορινθιακές ονομασίες μηνών. Αυτό οδήγησε την ομάδα να χρονολογήσει με ακρίβεια τη συσκευή, που κατασκευάσθηκε λίγες μόλις δεκαετίες μετά το θάνατο του Αρχιμήδη στις Συρακούσες της Σικελίας, το 212 πΧ. Αν ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων προήλθε πράγματι από τις Συρακούσες, δημιουργήθηκε από τη μαθηματική σχολή του Αρχιμήδη.
Είναι δυστυχως γεγονος:

Η καταπτωσις των ΝεοΕλληνων κοινωνικα και ατομικα θα συνεχιζεται οσο η απαιδεια, ο λαικισμος, η ατιμωρησια και η δημαγωγια βασιλευουν στην Ελλαδα.

Η σημερινη γενικευμενη κρισις επιταχυνεται από την ανυπαρξια Εθνικης και Πολιτικης ηγεσιας, σε μια εποχη λειψανδρειας και ασημαντοτητος που χαρακτηριζει τις κοινωνιες που βρισκονται σε κωμα.

Τα συγχαρητηρια ανηκουν σε ΟΛΟΥΣ…..

ΙΑΣΩΝ

2 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Ιάσωνα
    Καταλαβαίνω την αγανάκτησή σου για το επεισόδιο στην Μύκονο ,που μας ξεφτίλισε σαν κράτος, αφού κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω του Διαδυκτίου.
    Επίτρεψέ μου να πω ότι ,σε πολλλά μέρη της χώρας, μεγάλη ευθύνη φέρει η τοπική αυτοδιοίκηση που επιτρέπει την λειτουργία κέντρων διασκέδασης τα οποία στην κυριολεξία είναι ... μπορντέλα αισχήστου επιπέδου.
    Παρατηρούμε νησιά που βασιλεύει πλήρης ησυχία ,ηρεμία και στο διπλανό νησί γίνεται της π......ς .
    Αν ρωτήσεις , θα μάθεις ότι ο τάδε Δήμαρχος δεν δίνει άδεια σε στέκια που ουσιαστικά είναι μπορντέλα . Και όταν κάποια ουζάδικα μετατρέπονται σε μπορντέλα ,
    ο καλός Δήμαρχος τους παίρνει τις άδειες . Υπάρχουν όμως πολλοί Δήμαρχοι που με την δικαιολογία της προσέλκησης του μεγαλύτερου, δυνατού, αριθμού τουριστών δίνουν άδειες με το τσουβάλι,χωρίς ελέγχους και προδιαγραφές .
    Δεν γράφω ονόματα νησιών για να μην πει κάποιος ότι υπερασπίζομαι το νησί της καταγωγής μου αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια .Ακόμα και στην Παραλιακή μας εδώ στα Νότια προάστια,υπάρχει διαφορά από Δήμο σε Δήμο ......
    Και υπεύθυνοι αποκλειστικά είναι οι Δήμαρχοι .

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλωστε Δήμαρχος δεν είναι υπεύθυνος για την ξεφτίλα του μυστηρίου του Γάμου?? (βλέπε Τήλος, ομοφυλόφιλοι)

    Αλήθεια βρε παιδιά, μιας και είπα ομοφυλόφιλοι, αυτή η Gilbert, η πόεδρος ντε, των λεσβιών ντε, τι μέρος του λόγου είναι και από που μας ήρθε??
    Πρόεδρος Ελληνικού συλλόγου... αλλά με καταγωγή εκτός Ελλάδας??
    Από που να είναι, από που να είναι??
    Θα το βρω, που θα πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive