Πέμπτη 3 Ιουλίου 2008

ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ: ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΓΕΛΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!

"Άνανδρη και θρασύδειλη η επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων" ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΟΜΩΣ, ΟΧΙ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ! Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ... ΠΑΠΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΚΤΡΟΠΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ , ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ, ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΣΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ!! ΑΝΤΙΘΕΤΑ "ΨΙΛΟΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ"ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ,ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ: "ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ". ΚΙ Ο ΠΑΝΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ: "ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ", ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΦΟΣ ΕΙΠΕ: "ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΕ ΒΟΗΘΕΙΑ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑ. ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ. ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΑ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ, ΔΕ Μ`ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ".

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων:
"Η άνανδρη, ύπουλη και θρασύδειλη βομβιστική επίθεση στα γραφεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στα Χανιά, μια μέρα πριν την επίσκεψη του ΑΛΕΚΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με την ευθύτητα, το ήθος και τη φιλοξενία του Χανιώτικου Λαού.Είμαστε σίγουροι ότι η επίθεση αυτή, έχει να κάνει με την σταθερή, συνεπή και δυναμική δράση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στο πλευρό των πολιτών και των κινημάτων τους, ενάντια στα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα που προσπαθούν να ελέγξουν το νομό, ενάντια στα περιβαλλοντικά εγκλήματα, ενάντια στις πολιτικές της φτώχειας και της ανεργίας, ενάντια στους τοπικισμούς και τα διχαστικά κηρύγματα.Επίσης έχει να κάνει με την αποσταθεροποίηση του δικομματικού πολιτικού συστήματος και την ανησυχία που προκαλεί η άνοδος της Ριζοσπαστικής Αριστεράς στη χώρα μας.Πρόσφορο έδαφος για τη δράση εγκληματικών κύκλων, αποτελούν οι εντάσεις στο δημόσιο λόγο, οι εμπρηστικοί χαρακτηρισμοί και η στοχοποίηση του πολιτικού μας χώρου από ανεύθυνους παράγοντες που ταυτίζονται – συνειδητά ή ασυνείδητα ;;; - με το βαθύ τοπικό παρακράτος. Τέτοιες ενέργειες δεν θα κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα και τη δράση των δυνάμεων της Ριζοσπαστικής Αριστεράς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive