Σάββατο 5 Ιουλίου 2008

κ.ΑΛΑΒΑΝΟ, κ. ΤΣΙΠΡΑ "ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ" ΚΑΨΑΝΕ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!

"ΞΑΝΑΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΣΤΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ"

Λεει παληό ρεμπέτικο άσμα. ΟΧΙ για να βρούν τη "τζούρα" τους να χορτάσουν τη μαστούρα τους, αλλά μαστουρωμένα και υπο ΙΔΙΟΤΥΠΗ ασυλία, να σπάσουν , να κάψουν, να ρημάξουν περιουσίες αθώων συμπολιτών μας. Κάψανε πάλι οτι χειρότερο, οχι αυτοκίνητα, όχι τη σκοπιά στον άγνωστο στρατιώτη, όχι αστυνομικά τμήματα, κάτι ΑΚΟΜΑ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!! Κάψανε ΒΙΒΛΙΑ!!! Σε βιβλιοπωλείο της Ιπποκράτους 110. ΔΕΝ με νοιάζει τίνος περιουσία -ΑΔΙΚΩΣ-κάψανε. ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ !!, που δεν τάχουν ανοίξει ΠΟΤΕ,οι ΚΑΦΡΟΙ των κοινωνικών υπονόμων, τα κοινωνικά ΡΕΤΑΛΙΑ. Ως συνήθως, η μονίμως χειμάζουσα πολιτεία, και η περί άλλων τυρβάζουσα αστυνομία, τραγουδούσαν: "Γρούτς,γρούτς,γρούτς καημένο γουρουνάκι δε ντρέπεσαι λιγάκι, έτσι που πάς μπουλούκο θα πέσεις μεσ το βούρκο" . Είμαι σε έντονη ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ και ΑΓΩΝΙΑ, να διαβάσω τις χειμαρώδεις, καυστικές και αγωνιστικές δηλώσεις των κ.κ. Τσίπρα , Αλαβάνου ενάντια σ` αυτά τα κοινωνικά απόβλητα που ελέω κομμάτων και αρχών κάνουνε τουμπερλέκι την πλάτη μας και χορεύουνε το χορό της φωτιάς και της καταστροφής, ΑΝΕΓΓΙΧΤΟΙ και ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΟΙ.

Άντε λοιπόν κύριοι ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΕΣ. Να δούμε ΥΠΑΡΧΕΙ Τσίπ(ρ)α; ΥΠΑΡΧΕΙ????

Ελλάδα δεν είναι ΜΟΝΟ τα ΧΑΝΙΑ και τα γραφεία του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, Ελλάδα ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ. Γκαίκε??

Αργύρης Σιδέρης

ΣΗΜ. "SKEFTOMASTEELLHNIKA.BLOGSPOT.COM": κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑ κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ κ.κ. ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ κ.κ. ΥΠΟΥΡΓΟΙ. Είναι καιρός να κατανοήσετε ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ότι η "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΚΩΛΗΚΟΕΙΔΗΣ ΑΠΟΦΥΣΗ" που λέγεται ΑΛΗΤΟΑΝΑΡΧΙΑ (ΟΧΙ αναρχία) πάει για ...ΠΕΡΙΤΤΟΝΙΤΙΔΑ. ΑΝ δεν κάνετε κάτι ΕΧΘΕΣ, όχι σήμερα, θα ΚΑΚΟΦΟΡΜΙΣΕΙ και θα είσαστε ΟΛΟΙ υπεύθυνοι για τις ΟΔΥΝΗΡΟΤΑΤΕΣ συνέπειες. Γιατί ο δρόμος της ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ είναι ΕΥΚΟΛΟΣ αλλά ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. Συνενοηθήκαμε επιτέλους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive