Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ , ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ 50αριά ΑΤΟΜΑ!!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ρ-Ω-Τ-Α-Μ-Ε !!! ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ?? ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ Ο Λ Ο Ι ???

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΗΣ κ. ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ; ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΒΑΛΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κ.Θ.ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟ PRESS-GR ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ!! ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΟΥ Η ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ? ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ Ο κ. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ?? Π - Ε - Ρ - Ι - Μ - Ε - Ν - Ο - Υ - Μ - Ε !!!
(Δείτε ΜΟΝΟΙ σας, ΕΙΝΑΙ ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ-προτελευταίος- Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ κ. ΤΖΕΚΗΣ? ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΗΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ?)Κάντε κλίκ ΕΔΩ
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΙΑ ΜΙΑ , ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΓΝΗΣΙΟΤΑΤΕΣ ΑΔΙΟΡΘΩΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΣΕΛΛΙΔΕΣ. ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ ! !

3 σχόλια:

  1. τοτε ρε παλιοπρακτορα γιατι ο πλευρης κ οι λοιποι γκαιμπελισκοι κυκλοφορουσαν με πρακτικα που βρηκαν σε ιστοσελιδα? Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά αναφέρουν τα επίσημα Πρακτικά της Βουλής. Στα οποία έχει πρόσβαση ο καθένας (σ.σ.: όποιος ενδιαφέρεται μέσω των υπηρεσιών της Βουλής να προμηθευτεί τα συγκεκριμένα Πρακτικά μπορεί να τα ζητήσει με το όνομα του Αρχείου της Βουλής στο οποίο είναι καταχωρημένα και το οποίο είναι το «ΑΑCΟ0719.PF1»).
    http://www1.rizospastis.gr/wwwengine....do?id=4644017

    Οσο για την επόμενη μέρα, όταν και εμφανίστηκε στην τηλεόραση νέο «πλαστό» έγγραφο, όπου αναγραφόταν ότι ο βουλευτής του ΚΚΕ Αγγελος Τζέκης ...ήταν στην αρχή της συνεδρίασης και μετά ...έφυγε, με παρέμβασή του ο ίδιος ο Αγγελος Τζέκης κονιορτοποίησε και τη νέα προβοκάτσια, αποδεικνύοντας ότι την ημέρα που υποτίθεται ότι, με βάση το χαλκευμένο έγγραφο ήταν στην Αθήνα και στην επιτροπή, εκείνος ήταν στη Θεσσαλονίκη!

    http://www1.rizospastis.gr/wwwengine....do?id=4648549

    Αλλος Πλευρης μας βρηκε πιστευε το skeftomasteellhnika.blogspot.com αντι να πιστευεις αυτο που βγηκε μεχρι και στις αστικες εφημεριδες την επομενη μερα ...

    απο http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?t=373436

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive