Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

07/07/2008 15:41 ΑΕΚ - Τέλος ο "Λύμπε"
Με αιφνιδιαστικό τρόπο η ΑΕΚ και ο Νίκος Λυμπερόπουλος χώρισαν τους δρόμους τους, ύστερα από πέντε χρόνια κοινής πορείας. Ο 33χρονος επιθετικός θα αναζητήσει πια τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και πιθανότατα στο εξωτερικό, ενώ φυσικά δε χρειάζεται να κάνει το ταξίδι για την Αυστρία, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη.

Ο Λυμπερόπουλος δεσμευόταν με συμβόλαιο με την ΑΕΚ ως το καλοκαίρι του 2009, ωστόσο ο Ντέμης Νικολαϊδης φερόταν πρόθυμος να συζητήσει πρόταση παραχώρησης του παίκτη σε ομάδα του εξωτερικού. Αυτή η εξέλιξη όμως, η λύση του συμβολαίου κοινή συναινέσει συνιστά έκπληξη, έστω και αν ο Λυμπερόπουλος είχε εκφράσει κατά το παρελθόν την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την Ελλάδα.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Η διοίκηση της ομάδας θέλει να ευχαριστήσει τον διεθνή ποδοσφαιριστή για την πολύτιμη προσφορά του στα πέντε χρόνια που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ και να του ευχηθεί ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της μεγάλης καριέρας του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive