Σάββατο 28 Ιουνίου 2008

ΣΚΥΛΟΠΝΙΧΤΗΣ ΤΟ "ΘΕΟΦΙΛΟΣ" ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ. ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!! ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ!!

Απο το troktiko.gr

Σάββατο, 28 Ιούνιος 2008 Σύμφωνα με επιστολή της ΝΕΛ στο χρηματιστήριο, το "Θεόφιλος" έπρεπε να αποσυρθεί στα τέλη του 2007;
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟκ.Υπουργέ εμπορικής Ναυτιλίας το πλοίο "Θεόφιλος"του οποίου οι 475 επιβάτες τρομοκρατήθηκαν επειδή χτύπησε σε ξέρα, είναι αυτό που η εταιρεία ΝΕΛ είχε σημειώσει ότι θα αποσύρει μέχρι το τέλος του 2007; Ισχύει ότι στο χρηματιστήριο υπήρχε τέτοια επιστολή; Θα μας πείτε αν....η εταιρεία, σε επιστολή της προς το Χρηματιστήριο Αθηνών, έλεγε ότι σύμφωνα με τις προβλέψεις του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου για τις ακτοπλοϊκές μεταφορές, δύο πλοία της, τα «Μυτιλήνη» και «Θεόφιλος», θα πρέπει να σταματήσουν τα δρομολόγιά τους στις ελληνικές θάλασσες στο τέλος του 2007, ενώ το πλοίο «Ταξιάρχης» θα πρέπει να κάνει το ίδιο ένα χρόνο αργότερα;".
Αναρτήθηκε από opa στις
9:13 μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive