Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: “Θα ξαναστείλω στο σχολείο το παιδί μου” λέει ο πατέρας που συνελήφθη (ΒΙΝΤΕΟ)

Θεσσαλονίκη: Κανονικά θα ξαναστείλει αύριο το πρωί το γιο του ο γονέας που συνελήφθη γιατί ο γιος του δεν έδωσε self test κατά την είσοδο στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Θέρμης.

Ο πατέρας του μαθητή συνελήφθη καθώς κατηγορείται για διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και εξύβριση. Η υπόθεσή του πήρε αναβολή για τις 24 Σεπτεμβρίου και αφέθηκε ελεύθερος. Σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων τόνισε πως ο γιος του μπήκε στην τάξη του. Οταν βγήκε από το σχολείο κατέβασαν το γιο του στη βιβλιοθήκη. Προσέθεσε πως η σύζυγός του ήταν μέχρι πρότινος νοσηλεύτρια, αλλά δεν εργάζεται πλέον. Μάλιστα, σημείωσε, πως και στο σχολείο στην περιοχή της Χαριλάου που φοιτούσε πέρυσι το παιδί του, είχε ανάλογα προβλήματα με τον διευθυντή και όπως δήλωσε, η επιτροπή πολιτών στην οποία ανήκει του επέβαλε πρόστιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.