Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Ερώτηση στον Ιατρικό σύλλογο

Ερώτηση στον Ιατρικό σύλλογο:...   1.Γνωρίζετε:...

a.     το περιεχόμενο των εμβολίων;

b.    γιατί κάνουν το 3ο Εμβόλιο;

c.     ότι σύμφωνα με Ισραηλινή μελέτη η φυσική ανοσία  είναι 13 φορές πιο ισχυρή από κάθε εμβόλιο;

d.     ότι η Ινδία με φάρμακο τέλειωσε την Πανδημία;

e.     πως θα λειτουργήσουν τα εμβόλια; Τι παρενέργειες έχουν;

2.     Μήπως θα έπρεπε να είχαμε επισήμως τα αληθινά στοιχεία:

a.    Για όλα τα εμβόλια (Εταιρεία, Placebo, θανάτους, τραυματισμούς και μελλοντικές επιπτώσεις);

b.    Έχετε σκεφθεί πως θα σώσετε ιατρικώς το Λαό από τα εμβόλια του Φραγκενστάϊν;

c.     Έχετε ιατρούς που μελετούν τις επιδράσεις του 5G στον ανθρώπινο εγκέφαλο;

Μια ισραηλινή μελέτη δείχνει ότι η φυσική ανοσία είναι 13 ...

https://gegonotstomikroskpio.com/2021/08/μια-ισραηλινή-μελέτη...

28/08/2021 · Μια ισραηλινή μελέτη δείχνει ότι η φυσική ανοσία είναι 13 φορές πιο αποτελεσματική από τα εμβόλια για να σταματήσει την παραλλαγή Delta.Κερδίσαμε. Μια ισραηλινή μελέτη δείχνει εν τέλει ότι η φυσική…

 

Φαρσαλινός: «Μια επιστήμη μετατρέπεται σε απάνθρωπο φιάσκο αιχμαλωσίας των υγιών -Συμμετέχουν διεστραμμένοι εγκέφαλοι» | myblogs.gr

 

Ινδικό κράτος με 240 εκατομμύρια ανθρώπους εξάλειψε εντελώς τον covid με ιβερμεκτίνη

 

Ενημέρωση κατάστασης, Σεπτέμβριος 2, 2021 - Κορυφαίοι αξιωματούχοι εμβολίων του FDA ΠΑΡΑΙΤΟΎΝΤΑΙ για να αποφύγουν τη δίωξη για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας (EXPLICIT)

 

Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ

 

https://katohika.gr/diethni/pyrinos-logios-ektakto-o-laos-tis-afstralias-se-metopiki-sygkrousi-me-ti-ntp-mia-anasa- Leon Apos [

"Τέσσερα νούμερα, εισφορά σε μια συζήτηση περί Πανδημίας που η παραπληροφόρηση την έχει καταστήσει φαίνεται περίπου αδύνατη:

- Σε αριθμό θανάτων ανά πληθυσμό η Ελλάδα είναι στην 137η θέση από το τέλος μεταξύ 182 χωρών. Ο μέσος παγκόσμιος δείκτης είναι 568,63 θάνατοι ανά εκατομμύριο. Στην Ελλάδα είναι υπερδιπλάσιος. 

________________

(Στοιχεία από την ιστοσελίδα του John Hopkins University, παραπομπή στα σχόλια).

- Στην σκληρότητα των απαγορευτικών μέτρων, η Ελλάδα είναι στην τρίτη θέση στον κόσμο και την πρώτη στην Ευρώπη. Στη διάρκεια του χειμώνα μόνο ο Λίβανος και η Ερυθραία έλαβαν πιο ανελεύθερα μέτρα. 

(Στοιχεία Πανεπιστημίου Οξφόρδης).

- Στην οικονομική ύφεση που προέκυψε από την πανδημία η Ελλάδα επίσης "πρωτοπορεί". Στον παγκόσμιο δείκτη ανάπτυξης ήμασταν πέρυσι στην 171η θέση με ύφεση 8,2%, πέντε περίπου μονάδες μεγαλύτερη από την ύφεση του παγκόσμιου μέσου όρου και 3,5 μονάδες πάνω από τον μέσο όρο του ΟΟΣΑ. Μόνο 39 χώρες είχαν να επιδείξουν χειρότερη επίδοση. Και δεν θίγω καν το ζήτημα του χρέους που εκτοξεύθηκε αυτή την περίοδο. Χωρίς τα νέα δανεικά, η πραγματική ύφεση στη χώρα ίσως να πλησίαζε τις 20 μονάδες. 

(Στοιχεία Παγκόσμιας Τράπεζαςκ.)

- Μόνο σε έναν δείκτη, ως χώρα τα πήγαμε σχετικά καλά: στους εμβoλιασμούς, όπου είμαστε στην 47η θέση παγκοσμίως! Χώρες που τα πήγαν πολύ καλύτερα από εμάς στην πανδημία, που δεν είχαν σχεδόν καθόλου νεκρούς και καθόλου ύφεση (Αυστραλία, Ν. Ζηλανδία, Ιαπωνία, Ν. Κορέα, Ταϊβάν κ.ά.) είναι κάτω από εμάς στους εμβολιασμούς.

 ( Στοιχεία New York Times.)

Τι συμπεραίνει απ'  όλα αυτά η κυβέρνηση και τα φερέφωνά τηςΜα τι άλλο; Για τα αξιοθρήνητα χάλια μας, φταίνε οι ανεμβολίαστοι!! 

Ομολογώ ότι τόσον ανορθολογισμό στο όνομα της επιστήμης, τόση κομματική προπαγάνδα στο όνομα του κοινού καλού δεν τα φανταζόμουν. I rest my case."

apo-tin-eleftheria-ypo-paraitisi-o-kyvernitis-tis-viktoria/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.