Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ "ΞΕΡΝΑΕΙ". "ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ" ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Τι αποκαλύπτει ο γνωστός δημοσιογράφος σε συνέντευξη του:
“Η αναδιάρθρωση του χρέους: όλοι ξέραμε από την πρώτη στιγμή ότι δεν είναι βιώσιμο, αλλά μας έλεγαν μην το πείτε τώρα, δεν είναι σωστό. Το αποτέλεσμα είναι ότι μέχρι το 2010 έλεγαν όλοι ότι....
 το χρέος είναι βιώσιμο και εμείς δεν τους απαντούσαμε «όχι, δεν είναι!». Δεν τους λέγαμε ότι αυτά είναι βλακείες. Αυτό ήταν μια αυτοσυγκράτηση.”
Η φράση αυτή ανήκει στο Γιάννη Πρετεντέρη και είναι απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην Κατερίνα Ανέστη δημοσιεύει σήμερα η www.iefimerida.gr και ανοίγει εκ νέου τη συζήτηση για το ρόλο των ΜΜΕ τον Απρίλιο και το Μάιο του 2010, όταν “εν χορώ” υποστήριζαν την προσφυγή στο ΔΝΤ .
Το ερώτημα που προκύπτει είναι το ποιος απαιτούσε από τους Έλληνες δημοσιογράφους να δηλώσουν πως το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο. Και πολύ περισσότερο. Γιατί εκείνοι και τα Μέσα το αποδέχθηκαν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive