Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ιωάννης Χρ. Γιαννάκενας:Η θέση μου για το Πατριωτικό Κίνημα Σήμερα


ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ
Θεωρώ ότι οφείλω να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις για την σημερινή κατάσταση, του Ελληνικού Πατριωτικού Κινήματος. Ενός κινήματος που τα τελευταία 10 χρόνια είδε τον εαυτό του να αρχίζει να απελευθερώνεται από τα μεταπολιτευτικά του δεσμά και να προσπαθεί να αναπτυχθεί. Μία ανάπτυξη που τα τελευταία πέντε χρόνια έχει κάνει ουσιαστικά βήματα εμπρός, τα οποία όμως δεν επαρκούν για κάποιους που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην δογματική απολυτότητα της απελευθέρωσης από την ανυπαρξία των προηγουμένων ετών. Αδυνατούν να δουν «μισογεμάτο» το ποτήρι αλλά «μισοάδειο» ξεχνώντας το γεγονός ότι ήταν απολύτως άδειο μέχρι πρότινος.
Οι ίδιοι και αρκετοί άλλοι που ξύπνησαν τα τελευταία χρόνια ανακαλύπτοντας ότι η ΠΑΤΡΙΔΑ χάνεται, εμφανίζουν την μεγάλη «πολυτέλεια» να βρίσκονται μονίμως με το δάκτυλο στην σκανδάλη για να πυροβολήσουν την μόνη ουσιαστική και αποτελεσματική πολιτική παρέμβαση πατριωτών που έγινε από το 1974 έως σήμερα.
Διότι παρά το γεγονός ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο Πρόεδρός του Γιώργος Καρατζαφέρης έχουν κατά καιρούς ατυχήσει ή, για πολλούς από εμάς, κάνει λάθος πολιτικές επιλογές, αυτό δεν αλλάζει το ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι ο ΜΟΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ο οποίος κατάφερε να ανοίξει την ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ στο φρούριο του συστήματος και να εισβάλλει εντός εκφράζοντας τον ΕΘΝΙΚΟ ΛΟΓΟ και τον ΑΝΤΙΛΟΓΟ στήν παρακμή,... αναδεικνύοντας αρκετά νέα στελέχη, αλλά και ΕΘΝΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ.
Δυστυχώς αρκετοί πατριώτες δεν δείχνουν να εκτιμούν αυτό το σημαντικό βήμα και προτιμούν να βρίσκονται στο χαράκωμα έξω από την ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ της Πόλης των ανθελλήνων διαχειριστών και να κτυπιόνται με τον διπλανό συναγωνιστή τους, για το ποιός είναι πιο «σωστός», πιο «καθαρός», πιο «άριος» και άλλες διαχωριστικές και διασπαστικές τορπίλες του αυτάρεσκου εγωισμού τους. Κατάσταση που φθάνει στα όρια ενός άκαρπου πολιτικού γεροντοκορισμού, με κίνδυνο να κλείσει η κερκόπορτα του συστήματος ξανά και να ανανεωθεί –μεταλλαγμένο- το μεταπολιτευτικό καρκίνωμα, αφήνοντας ΞΑΝΑ ΕΚΤΟΣ το Πατριωτικό Κίνημα.
Το 2005, όταν εμείς που ανήκαμε στο Ελληνικό Μέτωπο αποφασίσαμε να ενταχθούμε στο ΛΑ.Ο.Σ., το πράξαμε ως μια ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ και ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, για την ανάπτυξη του πατριωτικού κινήματος και την προώθηση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ, ΟΧΙ ΩΣ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΛΙΚΗ, φίλων του Μάκη Βορίδη. Έτσι είναι απόλυτα λογικό και αυτονόητο η μεγάλη πλειοψηφία από εμάς να μην ακολουθήσουμε την προσωπική επιλογή του Μάκη Βορίδη να πάει στην Ν.Δ. Η επιλογή μας να κτίσουμε το ανάχωμα που λέγεται ΛΑ.Ο.Σ. είναι δεδομένη. Η συνάντησή μας στην Λαμία πριν από ένα μήνα το επιβεβαίωσε. Ειδικά δε σήμερα που είναι ολοφάνερη η ΛΥΣΣΑ, με την οποία η ΤΡΟΪΚΑ, το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και η διαπλοκή, προσπάθεια να εξασφαλίσουν την μη είσοδο του ΛΑ.Ο.Σ. στην επόμενη βουλή. Τρέμουν να μην έχουν το ΛΑΟΣ ρυθμιστή των εξελίξεων, διότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης απέδειξε ότι έχει το θάρρος να πει ΟΧΙ και να αποχώρηση ακόμα και από την Κυβέρνηση, εάν δει ότι κινδυνεύει η Εθνική μας Κυριαρχία.
Είναι λοιπόν, ΧΡΕΟΣ μας να αγωνιστούμε με ΠΕΙΣΜΑ ώστε να μην αφήσουμε πάλι, ανεξέλεγκτο το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα να κυβερνήσει αυτήν την ΠΑΤΡΙΔΑ.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. πρέπει να είναι ο εθνικός ρυθμιστής, με όσους περισσότερους βουλευτές, με όσους περισσότερους ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ βουλευτές.
Ας μας οδηγήσει λοιπόν η ΛΟΓΙΚΗ και η ΠΙΣΤΗ, και όχι ο θυμός, στην καθοριστική αυτή εκλογική μάχη της 6ης Μαΐου 2012.
Για τους λόγους αυτούς απεφάσισα να δεχθώ την πρόταση του Γιώργου Καρατζαφέρη να είμαι και πάλι υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Αθηνών. Όχι για να ζητήσω τον σταυρό σας, αλλά για να αγωνιστώ για την ψήφο σας στον ΛΑΪΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ.

Για την ΕΛΛΑΔΑ των ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ

6 σχόλια:

  1. ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΓΙΑΝΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΩ-ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ-ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ.
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΦΛΟΓΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΠΟΛΑΤΙΔΗ, ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ, ΤΟΝ ΧΑΤΖΑΡΑ, ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΑΦΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ KAI ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα ρε φίλε για τους υπόλοιπους συμφωνώ αλλά για τον Χατζάρα μη χέσω. Πρασινοφρουρός είναι που ξέπεσε. Αυτοί ευθύνονται για τα περισσότερα κακά που έχουν γίνει στον τόπο. Στις προηγούμενες εκλογές ψήφισα ΛΑΟΣ αλλά σε αυτές το σκέφτομαι λόγω επιλογών όπως του Χατζάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @21 Απριλίου 2012 2:42 μ.μ.
    O XATZAΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΛΟΓΕΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.
    ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΗΣ Χ.Α. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ, ΚΑΙ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΟΣΟ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ και για τον Ροντούλη και για όλους αλλά τον Χάτζαρα ούτε να τον βλέπω. Έπαιρνα τηλέφωνα στο bluesky καθε φορά που έβριζε τον Καρατζαφέρη και αντι να με βγαλουν στον αέρα να του απαντήσω με ειρωνευόταν κιόλας. Και τώρα ήρθε στο κόμμα να μας το παίξει κάποιος. Όχι και πάλι όχι και όσοι δικοί μου ήταν να ξαναψηφίσουν ΛΑΟΣ θα τους πω να το ξανασκεφτούν καλά, είναι μεγάλη κοροιδία δεν το δέχομαι. Μας αποκαλούσε πρόβατα και πως είμαστε μαντρί και τώρα μας ήρθε για υποψήφιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @21 Απριλίου 2012 10:41 μ.μ.

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕ Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΗΤΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝΕ. ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΗΧΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ-ΑΛΗΘΙΝΑ Ή ΨΕΥΤΙΚΑ-ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΘΑ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΝ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΜΠΑΘΗΣΩ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΑ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΒΑΖΑ ΣΤΑΥΡΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ, Ο ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΟΥ Ο ΣΠΥΡΟΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ. TO ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ NA ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ούτε εμένα μου αρέσει ο Χατζάρας και απορώ γιατί ο πρόεδρος τον έβαλε στα ψηφοδέλτια. Θεωρώ πως περισσότερο κακό θα κάνει παρά καλό. Άσε που το επίπεδο του είναι σαν και αυτούς που κοροιδεύουμε αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να ψηφίσω κάποιον άλλο στην Β Αθηνών και φυσικά να μην χαθεί η ψήφος από το κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive