Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Τσετίν Μαντατζή (Βουλευτής που εξελέγη με το ΠΑΣΟΚ): «Είμαι υπέρ της Σαρίας»


Ο ανεξάρτητος βουλευτής Ξάνθης Τσετίν Μάντατζη μίλησε στην εκπομπή «Η Πράβντα στον ΒΗΜΑ fm» και στους Ηλία Κανέλλη και Μαρία Νταλιάνη, για το θέμα της Σαρίας. Ο ίδιος δήλωσε:
«Είναι ένα θέμα που δεν έχει να κάνει με τη Σαρία  που εφαρμόζεται σε κάποιες  άλλες Αραβικές χώρες. Ειδικά στο Ιράν. Δεν έχει καμία σχέση. Είναι ένας παραδοσιακός τρόπος της καθημερινότητάς μας. Σαφώς, είμαι... δημοκρατικός άνθρωπος και  δεν το θεωρώ λογικό να εφαρμόζεται. Αλλά δεν έχει καμία σχέση η έννοια της Σαρίας που εφαρμόζεται στις Μουφτίες της Θράκης και του Διδυμοτείχου».
Συνεχίζοντας ο κ. Μάντατζη ανέφερε ότι «πρέπει να δούμε το θέμα ότι τα άτομα τα οποία έχουν διοριστεί στις Μουφτίες, είναι άτομα τα οποία δεν είναι αποδεκτά από την κοινωνία. Όλοι το γνωρίζουμε. Είμαστε μια μικρή κοινωνία και, σαφώς, έχει σημασία η ερμηνεία και ποιός την εφαρμόζει».
Τέλος ο βουλευτής Ξάνθης, τόνισε επειδή εκπροσωπεί τον λαό της περιοχής του είναι υπέρ της Σαρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive