Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Συνέντευξη του Γ. Παπακωνσταντίνου.«Περιμένετε έξι μήνες και θα δείτε» Και δε μας λες; ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ που περιμένουμε ΔΕΚΑ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ; Ε; Μας λες; ΤΙ ; ;


«Δεν αποτελεί επιλογή η αναδιάρθρωση του χρέους», δήλωσε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου σε συνέντευξή του στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τονίζοντας ότι η Ελλάδα μπορεί μέσα σε έξι μήνες «να πείσει όσους αμφιβάλλουν ότι η ανάκαμψή της βρίσκεται σε καλό δρόμο».

Ο υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι τα μέτρα της κυβέρνησης σε συνδυασμό με την ευρωπαϊκή βοήθεια, μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση και να βελτιώσουν την εικόνα της Ελλάδας.

«Συνειδητοποιώ ότι οι αγορές αναμένουν κάποια είδους αναδιάρθρωση, αλλά πιστεύουμε ότι οι πολιτικές που εφαρμόζουμε θα μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε την εξυπηρέτηση του χρέους», είπε ο Γ. Παπακωνσταντίνου.

Αναφερόμενος στην προσφυγή της Πορτογαλίας στο μηχανισμό στήριξης, ο υπυοργός δήλωσε ότι αυτή η εξέλιξη «θα πρέπει να βάλει τέλος στους φόβους της ευρωζώνης για μετάδοση της κρίσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive