Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Οι «Πελασγοί» τίμησαν Μιχαλολιάκο και Χαρίτο


16.04.2011: Ο σκοπευτικός σύλλογος «Πελασγοί» τίμησε τον Χρήστο Χαρίτο, πρώτο Γραμματέα του συλλόγου.

Ο Πειραϊκός σκοπευτικός σύλλογος «Οι Πελασγοί» πραγματοποίησε στις 16 Απριλίου, με μεγάλη συμμετοχή, την ετήσια συνεστίασή του στο ξενοδοχείο Metropolitan. Σε αυτή, τίμησαν τον δήμαρχο Πειραιώς Βασίλη Μιχαλολιάκο και τον πολιτευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Χρήστο Χαρίτο.

O πρόεδρος των Πελασγών Γιάννης Βασιλαντωνάκης στην ομιλία του είπε ότι το κύριο αίτημα του συλλόγου είναι να ευρεθεί ένας χώρος στον δήμο Πειραιώς, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ιδιωτικό σκοπευτήριο για τις ανάγκες των αθλητών της σκοποβολής, ενός Ολυμπιακού αθλήματος, αλλά και των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας. Ο κ. Βασιλαντωνάκης εξήγησε ότι ο χώρος αυτός θα ενοικιασθεί κανονικά από τον σύλλογο, μετά δε από 10 χρόνια λειτουργίας θα αποδοθεί στην κυριότητα του δήμου Πειραιώς.

Ο Χρήστος Χαρίτος, ο οποίος διατέλεσε και πρώτος Γραμματέας του συλλόγου, είπε ότι το αίτημα των Πελασγών είναι εύλογο και σύννομο, καθώς και ότι το σκοπευτήριο είναι μία σημαντική ιδιωτική επένδυση για τον Πειραιά, καθώς θα αποτελέσει πόλο έλξεως για τους σκοπευτές όλης της Αττικής, με ότι αυτό συνεπάγεται για την Πειραϊκή οικονομία. Παράλληλα, ο κ. Χαρίτος έκανε μνεία στην προφορική δέσμευση του νέου δημάρχου Πειραιώς για το σκοπευτήριο, σε αντιπαραβολή με την αρνητική στάση του κ. Φασούλα.

Ο κ. Μιχαλολιάκος απουσίαζε εκτάκτως στην Μάνη και για αυτό την τιμητική πλακέτα την παρέλαβε εκπρόσωπός του. Παρόντες στην συνεστίαση ήταν ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΛΑ.Ο.Σ. Μάκης Βορίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ηλίας Κατσαφάδος και Ζωή Ρούσση και εκπρόσωποι της σκοπευτικής ομοσπονδίας.


Ελληνικές Γραμμές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive