Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ. Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΓΙΑ 23δις ΕΥΡΩ.


Τα νέα μέτρα επί τάπητος

Άρχισε πριν λίγο η κρίσιμη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου το οποίο καλείται να εγκρίνει τα νέα μέτρα, ύψους 23 δισ. ευρώ, της περιόδου 2012-2015.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, υπό τον Γιώργο Παπανδρέου, η οποία θα συγκληθεί στη μία μετά το μεσημέρι.

Οι συνεδριάσεις διεξάγονται σε κλίμα βαρύ και φορτισμένο μεταξύ υπουργών και βουλευτών, με τελευταίο κρούσμα την έντονη κριτική της Βάσως Παπανδρέου.

Ενδεικτική της ατμόσφαιρας που επικρατεί είναι η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ χθες. Τα μέλη του άσκησαν έντονη κριτική για τις επιπτώσεις της κυβερνητικής πολιτικής στο εισόδημα των εργαζομένων και την κοινωνική συνοχή, ενώ απαίτησαν να υπάρξει ευκρινές σχέδιο, με χρονοδιάγραμμα για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive