Παρασκευή 30 Μαΐου 2008

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ?


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!
(Πολύ ρέντα έχει πέσει στην ομάδα)

ΚΙ ΑΛΛΟ "ΘΑΛΑΣΣΙ" ΣΚΑΝΔΑΛΟ !!

Έγινε έθιμο πια η κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος και ειδικά των
εργαζομένων, που μερικοί οργανισμοί θεωρούν τσιφλίκι τους. Στον Οργανισμό Εργατικής Εστίας, με απόφαση του ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ Δ/Σ απο τον εκάστοτε Υπουργό απασχόλησης, χορηγούνται στον Πρόεδρο ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ του Δ/Σ, καθώς ΚΑΙ στον ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟ !!, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. Δηλ. ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΘΕΑΤΡΑ, ΒΙΒΛΙΑ, ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. Η απορία είναι η εξής: ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 1000 εισιτήρια για Θέατρο !! και 1000 για κινηματογράφο !!, όπως λένε τα πρακτικά Συνεδρίασης του Δ/Σ του Οργανισμού, Μιλάμε για εισιτήρια αξίας τουλάχιστον 40.000€ , που παραχωρούντα ΜΟΝΟ σε 1 άτομο !! και ΜΟΝΟ για 2 δραστηριότητες!! Αν προσθέσουμε και τις υπόλοιπες, τα ποσά ανέρχονται σε εκατομμύρια Ευρώ. Όλα αυτά φυσικά τελούν υπο την έγκριση του αρμόδιου Υπουργού απασχόλησης. Ευχαρίστως θα φιλοξενούσαμε την απάντηση της Κας Υπουργού ή του Δ/Σ του Οργανισμού, γιατί πρόκειται για ΣΚΑΣΤΗ διασπάθηση δημοσίου χρήματος, απο οργανισμό ο οποίος αντλεί τα έσοδά του απο ΕΙΣΦΟΡΕΣ εργαζομένων, οι οποίοι ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠ ΕΞΩ για να "ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ" οι ... ΗΜΕΤΕΡΟΙ !!

ΣΕ ΛΙΓΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ Σ.Ο.Τ.Α ΤΟΥ ΟΑΣΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΟΥ Δ/Σ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΤΡΟΛΕΥ-ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ-ΤΡΑΜ-ΤΡΕΝΑ-ΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ; ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ!!!

ΚΑΡΑΤΣΑΦΕΡΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ:"ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ GOODYS ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ κ. ΦΩΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο κ. ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ?

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ!!



ΕΧΤΕΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΩΝ GOODYS
και ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ κ. ΦΩΛΙΑΣ !!, ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ κ. ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ. ΠΡΙΝ "ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΡΙΣ" ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ , (30/5/08 ώρα 12.15) -παρακαλώ- ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΣΑΦΕΡΗ. Ο οποίος ρώτησε το σώμα αν γνωρίζουν την πώληση των goodys στον γνωστό μεγαλοεπιχειρηματία! (Απάντηση ΦΥΣΙΚΑ (;) ΔΕΝ έλαβε!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΡΟ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΩΛΙΑ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!! ΦΡΕΣΚΟ ! ΦΡΕΣΚΟ!
ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΩΝ ΓΚΟΥΝΤΙΣ ΗΤΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ κ. ΦΩΛΙΑΣ.
ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ;;; ΜΑ Ο κ. ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!
ΠΩΣ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ
ΦΩΛΙΑ!!!

Πέμπτη 29 Μαΐου 2008

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΟΑΣΑ;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!! ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ (Σ.Ο.Τ.Α.) ΤΟΥ ΟΑΣΑ? ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΥΨΟΥΣ 70.000.000€ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΟΜΙΣΤΡΟΥ (ΑΣΣΚ) ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ 100άδες ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ-ΤΡΟΛΕΥ και ΤΡΕΝΑ. (Σε λίγο η ανακοίνωση του "ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΑΣΑ)

ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΑΣΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ??

MONO O ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ!! ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΜΙΩΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΦΥΣΙΚΑ... ΜΕΙΟΨΗΦΙΣΕ !!

ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΑΣΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ?



Τετάρτη 28 Μαΐου 2008

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΦΙΕΔΙΣΤΙΚΟ BLOG TOY "Zoygla.gr"





Ήξερα ότι οι ψεύτες και οι συκοφάντες έχουν απύθμενο θράσος, αλλά η περίπτωση Τριανταφυλλόπουλου είναι πέρα και πάνω απο κάθε όριο.Όπως βλέπετε στη σχετική ανάρτηση δίπλα,
-απο το χαφιεδίστικο blog του-
προσπαθεί να με
απαξιώσει ή να με μειώσει, χαρακτηρίζοντάς με "πρώην οδηγό του αείμνηστου Ευάγγελου Γιαννόπουλου". Είναι τιμή μου ότι 22 χρόνια της ζωής μου, -τα καλύτερα- τα διέθεσα στην υπηρεσία του αγωνιστή αυτού της Δημοκρατίας και μεγάλου δάσκαλου. Ξέρει καλά επίσης, ότι και οδηγός του ήμουνα, και ιδιαίτερος γταμματέας του και δ/ντής του ιδιαίτερου γραφείου και ΠΑΝΩ απ` όλα ΠΙΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣ!! Άντε τώρα να καταλάβει ο "φιλοπνίχτης" Μάκης τι εννοώ. Γι αυτόν ο καλύτερος φίλος είναι ο... νεκρός φίλος!! Σε ότι αφορά το χαρακτηρισμό μου: "χαφιεδίστικο blog" ας ψάξει σε όλα τα blog και θα δεί ότι σε ΟΛΕΣ τίς αναρτήσεις, μπορείς να κάνεις σχόλια, χωρίς να σε ρωτάνε τι ψήφισε ο μπάρμπας σου ο Μενέλαος το 1962, ή τι εφημερίδα διαβάζεις.Ισχύει το ίδιο και για το δικό του blog?? ή πρέπει να γράψεις ΟΛΑ τα στοιχεία σου,το e-mail σου, την περιοχή σου και τελικά το κείμενό σου που ΘΑ φιλτραρισθεί απο χίλια φίλτρα και ΑΝ το εγκρίνει ο ΥΨΗΛΟΤΑΤΟΣ κ. Μάκης θα αναρτηθεί. ΑΥΤΟ ακριβώς θεωρώ ΧΑΦΙΕΔΙΛΙΚΙ - ΦΑΚΕΛΩΜΑ και ΣΤΕΡΗΣΗ της ελευθερίας διαλόγου του διαδικτύου. θα παρακαλούσα πάντως τον αισχρό συκοφάντη, να μην λερώνει το όνομα του Ευάγγελου πιάνοντάς τον στο απύλωτο στόμα του. Ήταν πάντα συκοφάντης και υβριστής του και άπειρες φορές ήμουνα μάρτυρας του Γιαννόπουλου ενάντια στον υβριστή-συκιφάντη Μάκη. Κλείνοντας δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στο θράσσος αυτού του ανθρώπου.Όντας ο ίδιος αστράτευτος και ρίψασπις μιλάει για Πατρίδα και Εθνικά ιδεώδη, το αν δεν υπηρέτησε την Πατρίδα γιατί είναι ψυχασθενής, με χαρτί μάλιστα, δεν του δίνει το δικαίωμα να βάλλει κατά πάντων, δικαίων και αδίκων. Ούτε να το "παίζει" Ρομπέν των φτωχών και αδυνάτων. Ας μοιράσει μερικά απο τα δις του (άσπρα-μαύρα-κόκκινα-μπλέ)στούς φτωχούς να νομιμοποιηθεί και μετά τα λέμε. Η απορία μου και την έχω εκφράσει επανειλλημένα έγκειται στην ολιγωρία του Κράτους. Αφού ΞΕΡΟΥΝ οι άνθρωποι ότι είναι ψυχωτικός, ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΠΩΣ του δίνουν ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ !! και κυρίως ΠΩΣ του δίνουν ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ!! συνεχώς ανανεούμενη? Φανταστείτε άτομο ΨΥΧΩΤΙΚΟ -όπως ο Μάκης- να ΟΔΗΓΕΙ και να ΟΠΛΟΦΟΡΕΙ και να τον ΦΥΛΑΝΕ δεκάδες άνδρες της ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ!! Ε, πάει θα τρελλαθούμε ΕΝΤΕΛΩΣ. Και κλείνοντας θα του συνιστούσα να αφήσει το Άγιο ύφος της Παρθένου Μαρίας, να ασχοληθεί με την ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ και να αφήσει εμάς στην κακιά και μαύρη μας μοίρα. Αυτά - πρός το παρόν-.

ΠΡΟΣΕΒΛΗΘΗ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ κ. ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΦΙΕΔΙΣΤΙΚΟ BLOG ΤΟΥ "ZOYGLA PRESS" (ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ)

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ !!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!
ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ!!
ΤΣΙΜΕΝΤΟΤΟΙΧΟΣ ΜΕΣΑ !! ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ !!
ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΛΑΖ ΒΑΡΚΙΖΑΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΥΝΑΤΗ !!


















ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΩΡΑ
Ο κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

Α Ι Σ Χ Ο Σ ΚΑΙ
Ν Τ Ρ Ο Π Η !!!



ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ (28/05/2008)

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ -ΕΛΠΙΖΩ- ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΒΑΘΕΙΑ ΡΙΖΩΜΕΝΕΣ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΕ ΚΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ 1667% !!



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΕ ΚΩΜΑ, ΠΟΥ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 155€ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ 2.000-2.500€ ΚΕΡΔΟΣ ΔΗΛΑΔΗ 1667% !!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ
ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΑΝΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΑΙΜΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Σ`ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΤΣΙΠΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑ??

(Εκτενές ρεπορτάζ, πιο κάτω)

Τρίτη 27 Μαΐου 2008

ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΛΩΜΑ ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ


ΠΡΟΣΟΧΗ ! ! ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΧΑΦΙΕΔΙΣΤΙΚΟ BLOGG!! ΤΟ: "Zougla.gr" TΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ.
ΓΙΑ ΝΑ "ΜΠΕΙΣ" ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΛΩΜΑ
ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΝ
ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΤΕ ΤΟΝ

ΒΟΗΘΕΙΑ ΛΗΣΤΕΣ ! !

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!!
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ:
ΕSPRESSO ΕΔΩ:5.50 € !! ΣΤΗ ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗ 1.80 €!! CAPPUCINO ΕΔΩ:5.80 €!! ΣΤΗΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗ2.10 € !! ΜΠΥΡΑ(330ml) ΕΔΩ:8.00 €!! Στη ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗ (400ml) 2.80 €!! Βασικός μισθός ΕΔΩ: 624 € στη Φραγκφούρτη 1.700 € !!!

ΒΡΕ ΑΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!
Ε Γ Κ Λ Η Μ Α Τ Ι Ε Σ !!!!


ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ 26-31 ΜΑΙΟΥ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ


ΟΧΙ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΠΟ 26-31 ΜΑΙΟΥ
ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ
ΞΕ ΚΙ ΝΑ ΜΕ.

ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ! ! 9-11 ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΓΑΛΑΥ.Γ. ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΝΑ ΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΙΒΩΤΙΟ ΓΑΛΑ ΛΕΣ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΧΗ. ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!! ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ !!

Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΤΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΦΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΟΥ !!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ . ΠΡΟΣΟΧΗ !!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive