Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Στις 2 Οκτωβρίου 2018, ο Σαουδάραβας αντικαθεστωτικός δημοσιογράφος τεμαχίζεται και το πτώμα του καίγεται εντός του προξενείου της Σ. Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη.

 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "ΕΜΕΙΣ ΤΕΜΑΧΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ #543145 ንርት imgflip.com ΕΜΕΙΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ & ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ"

Πολλά διεθνή ΜΜΕ και κυβερνήσεις κατηγορούν ευθέως την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας και προσωπικά τον πρίγκηπα διάδοχο που επισκέφθηκε τη χώρα μας αυτές τις μέρες. Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, όλες οι σοβαρές αναφορές κάνουν λόγο για πλήρη συγκάλυψη της υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας....
Η Σαουδική Αραβία όμως είναι ''στρατηγικός εταίρος'' των τελευταίων ελληνικών κυβερνήσεων και ο πρίγκηπας διάδοχος ''θα φέρει επενδύσεις''
...φυσικά και άρωμα δημοκρατίας και ελευθερίας. Ακούσατε κάτι για ''ολοκληρωτικά καθεστώτα'', ''σουλτάνους'' κι άλλα τέτοια;
Μαζί λοιπόν με τις αποφυλακίσεις βιαστών (Λιγνάδης, Φιλιππίδης) και δολοφόνων (Κορκονέας), η ελληνική κυβέρνηση σφίγγει δυνατά το χέρι του Σαουδάραβα ηγέτη και τα χαμόγελα δίνουν και παίρνουν λίγες ημέρες μετά την επέτειο ''αποκατάστασης της δημοκρατίας''...
Ταυτόχρονα, ο αναρχικός απεργός πείνας Γιάννης Μιχαηλίδης παραμένει όμηρος του κράτους και της δικαστικής εξουσίας που του αρνείται την αποφυλάκιση ενώ έχει εκτίσει τα 3/5 της ποινής του για απόπειρα ληστείας τράπεζας και οι αστυνομικές αρχές απαγορεύουν τη μία διαδήλωση μετά την άλλη, είτε είναι φεμινιστική, είτε για τα δημοκρατικά δικαιώματα, είτε υπέρ της απελευθέρωσης του απεργού πείνας.
Όσο πιο στυγερός ο εγκληματίας και όσο πιο δεμένος με την εξουσία, τόσο πιο πολλές οι φωτογραφίες, οι χειραψίες και τα χαμόγελα μαζί του.
Για τους άλλους εξάντληση της αυστηρότητας, όλο και σκληρότερες ποινές, προφυλακίσεις που κρατούν για πάντα και στημένα κατηγορητήρια.
Μόνο αν τους ανατρέψουμε θα επικρατήσει δικαιοσύνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.