Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Σχετικά Με Την Απουσία Αποδεικτικών Στοιχείων - Ανοιχτή Επιστολή Προς Τον Robert Verkherk, Ph.D., Σχετικά Με Το Θέμα Της Ύπαρξης Του Sars-Cov-2. Διαφωνεί Με Το Γεγονός Ότι Δεν Υπάρχουν Αποδείξεις Ότι Υπάρχει.

Διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον το άρθρο σας στις 31 Αυγούστου σχετικά με την ύπαρξη του SARS-CoV-2. Σας ευχαριστώ που δώσατε προσοχή σε αυτό το σημαντικό θέμα. Ονομάζομαι Eric Coppolino και είμαι επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας της Chiron Return. Είμαστε οι άνθρωποι...

που εκδίδουμε το περιεκτικό χρονολόγιο, Covid19 News, και οι δημοσιογράφοι που έγραψαν πρόσφατα το άρθρο για την απατεώνισσα δήθεν διπλή διδάκτορα Poornima Wagh.

Στο τέλος του άρθρου σας, λέτε ότι "μπαίνετε στο ψητό". Ωστόσο, αυτό που γράψατε δεν αποτελεί ακριβή εκτίμηση των θέσεων των ανθρώπων που συμμετέχουν στη συζήτηση.

Θα μπορούσατε απλά να πείτε το εξής:

Η πλευρά της συζήτησης " δεν υπάρχει ιός" δηλώνει γενικά ότι διάφορες γενετικές αλληλουχίες που έχουν ψευδώς δηλωθεί ότι ανήκουν στον "SARS-CoV-2" βρίσκονται μόνο σε προσομοιώσεις υπολογιστών. Πρόκειται για υποθετικά "γονιδιώματα", που ονομάζονται in silico αλληλουχίες, τα οποία ποτέ δεν έχει αποδειχθεί ότι ταιριάζουν με έναν πραγματικό ιό ή ότι προκαλούν ασθένεια.

Αυτό είναι όλο. Γιατί αυτές οι ψεύτικες αλληλουχίες να έχουν σημασία;

Όλοι όσοι έχω πάρει συνέντευξη (μεταξύ των ανθρώπων που αναφέρετε, δηλαδή όλοι τους) υποστηρίζουν αυτή τη θέση. Δεν γνωρίζω κανέναν άλλον. Είμαι περίεργος αν πήρατε συνέντευξη από τους Dr. Bailey, Bailey, Cowan, Kaufman ή Yeadon για το άρθρο σας. Δεν βλέπω κανέναν από αυτούς να αναφέρεται. Δεν φαίνεται να ζητήσατε ποτέ διευκρινίσεις για την άποψή τους - από τους ίδιους. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παραποιείτε τη θέση τους.

Τα λεγόμενα "covid PCR tests" αναλύουν κάτι που είναι άσχετο με όλες τις έννοιες της λέξης - τον κώδικα υπολογιστή. Εάν έχουν δείγματα "πραγματικού ιού", γιατί να μην χρησιμοποιήσουν αυτές τις αλληλουχίες στην PCR;

Η συσκευή PCR, η οποία - σύμφωνα με τη δική της άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης - δεν μπορεί να διαγνώσει τίποτα (ακόμη και με τέλειους εκκινητές και σχεδιασμό τεστ) - είναι στην περίπτωση του "SARS-CoV-2" προετοιμασμένη με κώδικα υπολογιστή που δεν θα μπορούσε να μολύνει άνθρωπο, εκτός ίσως από μια ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Ξέρω ότι αισθανόμαστε σαν να ζούμε σε μια τέτοια, αλλά οι συνήθεις κανόνες της λογικής εξακολουθούν να ισχύουν για την επιστημονική αξιολόγηση.

Επιπλέον, υποτιμάτε κατά πολύ την έκταση του έργου της Christine Massey.

Μέχρι σήμερα υπάρχουν μέχρι στιγμής 208 ιδρύματα και κυβερνήσεις που παραδέχονται ότι δεν έχουν καμία μελέτη ή επιστημονική εργασία που να αποδεικνύει ότι έχουν βρει ένα πραγματικό σωματίδιο ιού από ανθρώπινο ξενιστή.

Αυτή είναι μια σημαντική αποκάλυψη που απαιτεί έρευνα. Δεν είναι ότι οι μισοί από αυτούς ισχυρίζονται ότι το έχουν και οι άλλοι μισοί ότι δεν το έχουν. ΟΛΟΙ παραδέχονται ότι δεν έχουν καμμία. Αλλά στη συνέχεια όλοι ισχυρίζονται ότι υπάρχει! Και φυσικά, αυτός ο ισχυρισμός ήταν η βάση για τα λουκέτα και το κλείσιμο της οικονομίας (των μικρών επιχειρήσεων).

Επιπροσθέτως, δεν παραπέμπετε στο έργο της κας Massey. Εδώ είναι ο σύνδεσμος για να βρείτε όλες τις απαντήσεις . Είμαι βέβαιος ότι θα ήταν ευγνώμων για την ακριβή περιγραφή και την απόδοση των στοιχείων. Θα μπορούσατε ακόμη και να της γράψετε ή να της τηλεφωνήσετε.

Τέλος, το απόσπασμα του Carl Sagan, "Η απουσία αποδείξεων δεν είναι η απόδειξη της απουσίας" ακούγεται χαριτωμένο, αλλά είναι λογικά ελαττωματικό. Του άρεσε αυτό το είδος του κυκλικού λόγου, που τον έκανε να ακούγεται σαν τον Yoda.

Σκεφτείτε αυτό.

Αν ένα άτομο βγει αρνητικό σε ένα τεστ ναρκωτικών, αυτό είναι ταυτόχρονα απουσία αποδείξεων και απόδειξη της απουσίας χρήσης ναρκωτικών. Δεν μπορεί κανείς να πει: "Αυτό το άτομο βγήκε αρνητικό σε όλα τα ναρκωτικά, επομένως, μπορεί να είναι ακόμα πρεζόνι".

Το μη ανιχνεύσιμο είναι μη ανιχνεύσιμο.

Ειδικά αν κάνεις την ανάλυση και πάρεις το ίδιο αποτέλεσμα 208 φορές.

Με εκτίμηση και ειλικρίνεια,


Eric F. Coppolino

Chiron Return, Inc.

***********

Δικτυογραφία:

On the absence of evidence

https://planetwavesfm.substack.com/p/on-the-absence-of-evidence?utm_source=profile&utm_medium=reader2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.